Lifestyle | Wishlist

19/11/2015, In: Lifestyle
0

Soms vind ik het zo leuk om op het internet te speuren, op zoek naar dingetjes die ik eigenlijk nog wel zou willen hebben. Ik ben niet een persoon die alles meteen in het winkelmandje stopt en het besteld, maar ik kijk graag even of ik het de dag erna ook echt leuk vind en of ik het nodig hebt. Het zijn allemaal luxe producten, die ik leuk vind, maar niet echt nodig zijn.

Ik vind het altijd wel leuk om rond Sinterklaas/Kerst een wishlist te maken, dan krijg ik echt het gevoel van vroeger. Dat we rondjes mochten zetten in een speelgoedtijdschrift wat we graag zouden willen hebben. Nu doe ik het een beetje voor mezelf en als ik iets al vaker op mijn lijstje heb staan, kan ik ervoor sparen. Ik krijg zoveel meer voldoening als ik ergens voor gespaard heb, of echt op heb moeten wachten, dan is het op een of andere manier belangrijker. Dat het niet vanzelfsprekend is dat je alles maar kan kopen, in ieder geval niet bij mij (en ik denk dat dat bij de meeste mensen is)

Dus voor vandaag heb ik ook een leuke wishlist gemaakt en ik wil deze graag met jullie delen.

 

WL blanco

 

Als allereerst, wat echt bovenaan mijn lijstje staat, is het boek van De Groene Meisjes. Dit was de allereerste blog die ik ging volgen, samen met die van Teske volgens mij. Ik ben zelf bezig met een ‘beter’ leven proberen te leiden en daarin zijn De Groene Meisjes echt een voorbeeld. Ik heb het boek al eens in mijn handen gehad in de winkel en er doorheen gebladerd en daar werd ik alleen nog maar enthousiaster van!

Daarna staat er een Ugly Sweater op mijn wishlist. Een vriendin van mij en ik geven met Oud&Nieuw een Ugly Sweater party! Nu heb ik mijn Ulgy Sweater al gekocht, maar deze is natuurlijk ook wel erg leuk, vooral met de tekst: Oops.. i’m on the naughty list. Deze is trouwens van het merk Noisy May wat ook te koop is bij de Vero Moda.

Een pyjama dat kan toch bijna niet ontbreken in de ‘winter’. Ik vind het nog helemaal geen winter, en officieel is dat het ook nog niet, maar met de koudere dagen is het wel lekker om in de avond lekker een pyjama aan te trekken. Het is nu zo vroeg donker en het weer buiten is nou niet heel erg lekker. Dan kan ik er zo van genieten om weg te kruipen op de bank met een lekkere pyjama aan, kaarsjes aan, en iets leuks op de tv.

Een kandelaar, ik verklapte het net al een beetje, maar met dit weer en die donkere dagen houd ik echt van kaarsjes aan. Dan vind ik z’n kandelaar dus echt wel erg mooi. Een beetje ‘less is more’ idee en daar houd ik toch ook wel erg van.

Natuurlijk, kan er bij een pyjama geen sloffen ontbreken, want wie heeft er nou geen koude voeten met dit weer. Het waait (tocht over de vloer) en deze sloffen zijn toch enorm schattig. Vooral omdat ze niet hetzelfde zijn, maar dat de ene kant het kopje van de vos en de andere kant de staart heeft. Erg leuk!

Ik vond deze bijzettafel ook erg mooi, ik vind het een warme uitstraling geven en de natuur een beetje naar binnen halen. Enorm leuk en handig ook vooral. Leuk om kaarsjes op te zetten, maar ook handig voor je te warme kop thee, zodat je niet helemaal van die bank hoeft te komen.

Als je natuurlijk lekker op de bank bent gekropen met je pyjama en je sloffen aan, dan is het toch heerlijk om weg te kruipen onder een plaid. Ik vond deze enorm zacht (ogend) plaidje en dacht ‘Yeah! Dat ligt vast enorm lekker!’  En omdat wij ons plaid altijd achter de bank gooien, wat eigenlijk een beetje zonde is, is z’n mand natuurlijk enorm leuk en handig om je plaid in op te bergen.

 

WL prijzen

 

Maar omdat het geld ons natuurlijk niet op de rug groeit, heb ik ook even aangegeven wat de kosten zijn. Daarom is het heerlijk om een wishlist te maken, want je kan er lekker van wegdromen, maar je hoeft niks af te rekenen. En uiteindelijk als ik kijk wat ik allemaal heb, dan heb ik een lekker plaid en lekkere pyjama’s en leuke kaarsjes. Dus ga ik zelf lekker het huis gezellig maken, een kop thee zetten en genieten van een heerlijke dag/avond!

 

WL waar vandaan

 

Ben je nou nieuwsgierig naar waar ik de producten heb gevonden, kan je dat hierboven zien. Ik ben niet gesponsord voor dit artikel, ik vind het gewoon enorm leuk om te speuren op het internet.

Heb jij nog dingen die jij echt op je wishlist wilt hebben, dan ben ik daar erg benieuwd naar!

Q: Wat staat er bovenaan jouw wishlist?

 Schermafbeelding 2015-09-22 om 20.20.42

Er zijn nog geen reacties. Wees de eerste!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Silvia Zaaijer

Blogger 💻| YouTube 📹| 27🎈| Vegan🌱 | Running 🏃🏼‍♀️| Fotografie 📷| Health 🍎|Yoga🙏🏻 | 💌info@maandagmorgenmodel.nl

Bloggers Keurmerk