Lifestyle | Visionboard 2016

30/12/2015, In: Lifestyle
0

Ik had weer eens zin om bezig te zijn met een visionboard. De laatste keer dat ik dat had gedaan was in 2014 en dat was ook in een artikel. Wil je die bekijken klik dan hier!

 

Ik heb het digitaal gedaan en de plaatjes opgezocht op Pinterest, dit is dan mijn uiteindelijke visionboard!

Visionboard

 

Om met het grootste plaatje te beginnen, waarin een mooie quote staat, ‘Add a little confetti to each day’ . Ik wil in 2016 meer gaan genieten, meer in het nu leven en bewust bezig zijn met wat ik leuk vind. Ik denk oprecht dat dat het belangrijkste is. Want het is toch veel mooier als je overal van kan genieten!?

Dan ga ik van links naar recht en van onder naar boven verder.  Dan zien jullie als eerste een plaatje, die gemaakt is in de keuken. Ik wil in 2016 meer gaan koken en meer gaan experimenteren op het gebied van eten. Als ik kijk naar 2015, ben ik al een eind vooruitgegaan. Ik kook meer, probeer meer en eet gezonder, maar ik ben er nog lang niet en wil er in 2016 weer met frisse moed tegenaan!

Dan komt het plaatje met de tekst: ‘ Just Breathe’. Waar ik vooral op wil letten in 2016 is ontspanning. Als ik kijk naar 2015, ben ik er in mijn hoofd wel mee bezig geweest, maar heb ik het niet altijd toe kunnen passen. Ik wil me niet meer druk maken om dingen waar ik geen invloed op heb. Ik wil niet gestresst zijn, maar juist ontspannen. Helemaal zen zijn, lekker zweverig, maar o zo relaxt!

Dan zie je een mooi plaatje met een Yoga-pose, ik wil me in 2016 nog meer focussen op sporten. Nu sport ik minimaal 2x in de week en dat is ook goed, vind ik. Maar ik wil een strakker lijf, dus dan moet ik daar wat meer voor gaan doen. Misschien meer sporten, of fanatieker sporten, daar moet ik mijn weg nog in vinden, maar dat is zeker iets waar ik me in 2016 enorm veel mee bezig ga houden!

Dan zie je een foto van Blueberry Muffins, die ik zelf heb gemaakt. Ik wil niet alleen gezonder eten, maar ook lekker blijven eten. Dit herinnert me eraan, dat ik niet alleen op mijn eten moet letten, maar ook van het eten moet blijven genieten. Daarin ik ga in 2016 een balans zoeken!

Dan gaan we omhoog, naar het plaatje van de computer. Ik zie dit plaatje aan voor werken en ik hoop dat ik in 2016 mijn droombaan ga vinden. Ik kijk verder dan alleen het onderwijs, dus ik zou graag een baan willen vinden waarin ik een beetje zekerheid heb en waarmee ik een toekomst kan opbouwen.

Daarboven zie je een plaatje van een mooi bosje bloemen. Een bosje bloemen koop ik eigenlijk nooit voor mezelf, waarom? Geen idee! Ik wil meer genieten van die kleine dingen zoals bloemen, mezelf het waard vinden om een bosje bloemen te kopen en daarvan echt te kunnen genieten. Het vrolijkt het huis toch ook helemaal op, z’n mooie bos bloemen!

Daarboven zie je het laatste plaatje, van een huis. Nu wonen mijn vriend en ik bijna 2 jaar samen in een schattig appartementje, maar eigenlijk is onze droom om een huis te kopen. Natuurlijk kan dat niet zomaar en zeker niet in mijn situatie, gezien mijn werk, maar ik hoop dat het in 2016 gaat lukken. Hopen mag natuurlijk altijd en als het niet lukt, dan niet. Als we maar gezond en gelukkig zijn, dat is het belangrijkst!

Dit was mijn visionboard voor 2016! Ik hoop dat 2016 mij een hoop mooie dingen gaat brengen, niet alleen mij, maar natuurlijk alle mensen die ik liefheb! Ik gun iedereen een mooi jaar en vooral geniet ervan, dat is voor mij één van de belangrijke dingen!

Q: Wat is jouw wens voor 2016?

afsluiting artikel

 

    • Dionne
    • 30/12/2015
    Beantwoorden

    Ik heb er alle vertrouwen in dat al deze ideeen voor 2016 uit komt! Als jij je zinnen ergens op heb gezet dan vecht jij daar ook voor!
    Daar kan ik oprecht nog veel van leren

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Silvia Zaaijer

Blogger 💻| YouTube 📹| 27🎈| Vegan🌱 | Running 🏃🏼‍♀️| Fotografie 📷| Health 🍎|Yoga🙏🏻 | 💌info@maandagmorgenmodel.nl

Bloggers Keurmerk