Lifestyle | Vegafriday – Ikbenirisniet.nl

25/12/2015, In: Lifestyle
0

 

Vorige keer schreef ik een artikel over Foodgloss, omdat daar enorm leuke recepten op staan. Nu heb ik ook nog een andere site gevonden, waar ik helemaal enthousiast over werd. En in mijn zoektocht naar vegetarisch eten, kan deze site niet ontbreken, namelijk: ikbenirisniet.nl

 

ikbenirisniet 1

ikbenirisniet 2 

ik vind haar duidelijke en overzichtelijk site hebben, waar je gemakkelijk kan vinden wat je wilt. Hierboven kan je ook zien dat ze een kopje heeft met vegetarisch eten. Je kan er zelfs voor kiezen om recepten uit te zoeken die veganistisch zijn. Een site waar iedereen dus wel raad mee zou moeten weten, daarom wil ik hem ook graag met jullie delen.

Natuurlijk heb ik lekker rond gesnuffeld op de site en heb ik een aantal recepten gevonden, die ik zeker de moeite waard vond om met jullie te delen. Onder de foto’s van de recepten staat een link, die je meteen naar haar artikel brengt. Zo kan je dus met 1 klik het geweldige recept zien, en eventueel maken.

Als eerste heb ik gekozen voor het recept: Gevulde zoete aardappel

recept 1

Link voor het recept

 

Ik moet eerlijk zeggen, ik viel voor de foto! Maar het is zeker een recept dat ik graag zelf zou willen uitproberen. Het is een gezond recept en helemaal niet zo moeilijk om te maken. En zeg eerlijk, het ziet er toch fantastisch uit?! Als ik dit voor elkaar krijg, dan denkt toch iedereen meteen dat je een keukenprinses bent?!

Het tweede recept heb ik uitgekozen voor een speciale reden. We hebben met de vriendengroep de traditie om tijdens oud & nieuw te barbecueën. Sindskort ben ik vegetarisch en (gelukkig ben ik dit jaar niet de enige), maar wat ga je dan eten. Daarom moest dit recept erin namelijk: 5x Vegetarisch barbecueën

recept 2

 

Link voor het recept  

 

Als derde recept heb ik het recept: Zuurkoolschotel. Ik heb dit niet meer gegeten sinds ik vegetarisch ben geworden. Ik ben zelf een enorme fan van zuurkool en eet het helaas niet vaak genoeg. Ik at het altijd met een groot stuk rookworst en spekjes, maar nu heb ik geen idee hoe ik het lekker kan maken zonder het vlees. Ik ga zeker dit recept uit proberen en zo een andere manier leren kennen op zuurkool te eten!

 

recept 3

 

Link voor het recept 

 

Dit zijn maar drie recepten van de vele die, ikbenirisniet, op haar site heeft staan. Neem zeker nog even een kijkje, zodat je nog meer lekkere recepten ziet. Dit is zeker mijn nieuwe inspiratiebron voor lekker en gezond eten!

Q: Waar haal jij je kookinspiratie vandaan?

afsluiting artikel

Er zijn nog geen reacties. Wees de eerste!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Silvia Zaaijer

Blogger 💻| YouTube 📹| 27🎈| Vegan🌱 | Running 🏃🏼‍♀️| Fotografie 📷| Health 🍎|Yoga🙏🏻 | 💌info@maandagmorgenmodel.nl

Bloggers Keurmerk