Lifestyle | VegaFriday – Foodgloss

11/12/2015, In: Lifestyle
0

Vandaag wil ik met jullie een aantal recepten delen, die ik leuk vind om te maken of die mij leuk lijken om te maken. In dit geval komen ze allemaal van Foodgloss. Dit is een Youtube-kanaal, waar Frances kookvideo’s maakt. Omdat ik het leuk vind om op haar kanaal rond te zoeken naar lekkere recepten, wilde ik dit ook met jullie delen, want het is zeker een aanrader als je op zoek bent naar lekkere gerechten.

bovenin artikel

Wat ik zelf erg fijn vind is dat, omdat alles in video-vorm is, je makkelijk kan zien wat ze doet. Ze is duidelijk in haar uitleg en heeft handige tips! (Bijvoorbeeld voor het makkelijk snijden van een ui of paprika) Het is dus makkelijk zelf te doen en omdat de drempel laag is, ga ik er graag mee aan de slag. Want als jullie mij inmiddels een beetje kennen, ben ik toch niet echt een keukenprinses. Maar wat niet is, dat kan nog komen!

Als eerst de Vegetarische bonenschotel. Die heb ik zelf gemaakt en was erg lekker en makkelijk! Alleen had ik een beetje te veel gemaakt, maar dat heb ik naar mijn ouders gebracht, die het ook erg lekker vonden. Dus dat was zeker een geslaagde actie!

 

Daarna ben ik ook aan de slag gegaan om de Linzensoep te maken. Die was ook erg lekker en makkelijk te maken. Meestal vind ik het lastig om uit een boek een recept te maken, omdat ik zelf erg visueel ben ingesteld. Nu zag je precies wat ze deed, waarom ze het deed, waardoor je het makkelijk zelf kan. Ook hier had ik weer enorm veel van gemaakt, maar mijn ouders waren er weer erg blij mee!

 

Omdat ik zo tevreden ben over de video’s, zeker omdat ze laagdrempelig zijn en mij niet afschrikken om nieuwe dingen te proberen. Ben ik ook opzoek geweest naar nieuwe receptvideo’s op Foodgloss die ik zeker nog een keer wil maken.

De Champignonburgers, die lijken me ook erg lekker!

 

Ook lijken deze Taco’s en guacamole me erg lekker en leuk om te maken!

 

 

Ik denk dat ik zeker nog aan de slag ga met deze gerechten. Het is gewoon leuk om nieuwe dingen te proberen en te leren. Het is echt niet dat ik het heel goed kan, maar door het te blijven doen, gaat het wel steeds beter en uiteindelijk heb je het dan wel jezelf aangeleerd. Dus misschien word ik ooit nog een keukenprinses!

Neem zeker even een kijkje op dit Youtube-kanaal, want het is erg leuk en leerzaam!

Q: Welk recept lijkt jou lekker?

 

afsluiting artikel

 

Er zijn nog geen reacties. Wees de eerste!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Silvia Zaaijer

Blogger 💻| YouTube 📹| 27🎈| Vegan🌱 | Running 🏃🏼‍♀️| Fotografie 📷| Health 🍎|Yoga🙏🏻 | 💌info@maandagmorgenmodel.nl

Bloggers Keurmerk