Lifestyle | Terugblik 2015

31/12/2015, In: Lifestyle
0

 

Vandaag heb ik voor jullie een bijzonder artikel, want in dit artikel ga ik terugblikken op het jaar 2015. Ik heb voor dit jaar een Moodboard gemaakt en ik had doelen opgesteld. Hoe is het nu daarmee? En wat heb ik eigenlijk uitgespookt en waren mijn hoogtepunten van 2015? Dat laat ik jullie nu zien!

Om eerst even terug te komen op mijn doelen die ik me heb gesteld voor 2015, is het me gelukt?

 doelen 2015

Mijn eerste doel, daar ben ik wel flink mee bezig geweest, maar is ook een doel dat zeker mee gaat in 2016. Het is niet dat ik het niet deed, maar ik weet van mezelf dat het beter zou moeten kunnen. Het tweede doel heb ik wel gehaald vind ik. ik eet gezonder en zelf helemaal geen vlees meer! En het laatste doel heb ik voor een deel gehaald, ik heb zeker minder stress, maar het plannen blijft lastig. Wel heb ik het op tijd door als ik vooruit wil werken zoals met de feestdagen, maar mijn instelling is anders. Lukt het niet, dan lukt het niet, maar ik doe er zeker mijn best voor en 9 van de 10 keer lukt het me. Het is maar zelden dat het niet lukt of dat het artikel dan later komt. Ik ben minder streng voor mezelf.

Dan even kijken naar het moodboard van 2015

 

moodboard 2015 

Het valt me op dat die eigenlijk best wel op die van dit jaar lijkt. Rust en ontspanning staan centraal, meer met fotografie en lezen. Het is dus nog steeds een board wat bij mij past! En waar ik zeker wat mee gedaan heb het afgelopen jaar.

Ik zal jullie namelijk mijn hoogtepunten laten zien van het jaar 2015!

NIEUW URL

 

Ik wil beginnen met het hoogtepunt van mijn blog, ik heb dit jaar namelijk van een blogspot, naar een .nl site gegaan! Mijn site is er zoveel op vooruit gegaan en ik ben er zo blij mee! De lay-out is veel mooier en het ziet er een stuk professioneler uit!

 FRIENDS

Dan heb ik het hele jaar door natuurlijk met vrienden afgesproken. Ik ben zo blij met mijn vrienden en dat ze me elke keer weer opbeuren als het nodig is. We hebben zulke leuke dingen gedaan en kan niet wachten wat 2016 ons gaat brengen! Ik ben echt blij met de mensen die dag en nacht voor mijn klaar staan!

SPORT 

Ik ben dit jaar enorm gegroeid met het sporten en ga meestal 2x in de week. Ik ben er echt trots op, hoe ik vooruit gegaan ben en hoe lekker ik me hierdoor voel. Dit is zeker eentje die mee gaat naar 2016, maar ik mag ook zeker trots zijn op hoe het sporten dit jaar ging!

BO 

Natuurlijk was een hoogtepunt de komst van Bo bij mijn ouders. Z’n leuk beestje, die altijd vrolijk is en zelfs toen ik me heel verdrietig voelde mij kwam troosten! Ik ben echt dol op dat beestje en is zeker een hoogtepuntje voor mij!

KINDERPSY 

Ook heb ik mijn studie Kinderpsychologie afgerond en met wat, een 9,7! Dat is natuurlijk ook iets om trots op te zijn!

SERIES 

Ik kan het niet ontkennen, maar 2015 stond ook in het teken van series. Wat heb ik er dit jaar weer een hoop gevolgd! Heel leuk, maar ook lichtelijk verslavend. Ik heb onder andere; Gossip Girl, Pretty Little Lairs, Smeris, Girls, Faking it, Flikken Maastricht en Verborgen gebreken gekeken

ETEN 

Ook was ik dit jaar erg bezig met eten. Ik maak meer zelf en ik ben zelfs gestopt met het eten van vlees. Wat voor mij best een grote stap was, maar het zeker meer dan waard is! Ik vind het steeds leuker om in de keuken te staan en andere dingen te maken en vooral overal van te leren. Ik hoop dat ik in 2016 hiermee door kan gaan en nog beter kan worden.

TOMAAT

Niet alleen ben ik veel met eten bezig geweest, ik heb ook nog eens mijn eigen groente gekweekt. Mijn eigen tomaatjes. Ik had ook nog een paprikaplantje, maar helaas dat was niet gelukt. De tomaatjes deden het wel erg goed en daar hebben we ook lekker van gegeten.

FOTO 

Ookal heb ik op dit moment maar 1 foto, ik ben echt bezig geweest met fotografie. Mijn foto’s in de artikelen zijn beter en ik heb mijn nieuwe macro-lens. Ik ben er helemaal blij mee en heb enorm veel plezier in het maken van foto’s!

25

Letterlijk een hoogtepunt. Ik werd dit jaar 25, en dat vind ik toch een groot getal. Dit hebben we ook groots gevierd met vrienden en familie, wat ik echt superleuk vond! Maar 25 is toch alweer een kwart eeuw!

ONLY

Ook heb ik in dit jaar een nieuwe baan weten te krijgen, niet voor heel veel uurtjes, maar toch wat. Beter iets, dan niets zeggen we dan maar! Natuurlijk is dat ook een hoogtepuntje, want om op je 25ste nog in de winkel te mogen werken, dat is toch best bijzonder.

 

NIEUW KAPSEL 

Ook heb ik dit jaar een ander kapsle genomen, want ik had al jaren hetzelfde. Nu heb ik een LOB, een lange boblijn. Het grappige was dat ik dacht dat ik drastisch wat anders had gekozen, maar dat bijna niemand het opviel. Terwijl ik er een heel stuk af had gehaald. Gelukkig ben ik er wel heel erg blij mee, en is dit het kapsel waar ik voorlopig mee ga lopen.

Dit was een heel mooi jaar, 2015, maar morgen is het jaar voorbij. Voor mij idee is dat best wel snel gegaan, maar vanavond sluiten wij dit jaar mooi af met een enorm feest. Ik hoop dat iedereen het mooi afsluit en goed het nieuwe jaar in gaat! Voor iedereen alvast een gelukkig nieuwjaar!

Q: Wat was jouw hoogtepunt van 2015?

afsluiting artikel

  1. I have noticed you don’t monetize your website,
    don’t waste your traffic, you can earn extra cash every month.

    You can use the best adsense alternative for any type of website (they approve all
    websites), for more details simply search in gooogle: boorfe’s tips monetize your website

  2. Good write-up. I definitely appreciate this website.
    Keep it up!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Silvia Zaaijer

Blogger 💻| YouTube 📹| 27🎈| Vegan🌱 | Running 🏃🏼‍♀️| Fotografie 📷| Health 🍎|Yoga🙏🏻 | 💌info@maandagmorgenmodel.nl

LAATSTE BERICHTEN

Bloggers Keurmerk