Lifestyle | Review My Journal 2016

05/01/2016, In: Lifestyle
0

Vandaag heb ik voor jullie een leuke review, namelijk van mijn nieuwe agenda, My Journal 2016. Ik had er zelf nog niet eerder van gehoord, maar een vriendin van mij heeft die cadeau gedaan aan mij, tijdens de kerst! Een super cadeau, want ik had overal lijstjes en papiertjes en planningen, helemaal niet handig dus.

 

My Journal 1

My Journal 2

Zo ziet de buitenkant eruit, eenvoudig, maar met een handig en vooral praktisch elastiek. Zo blijft alles erin zitten, want ja ik verzamel nogal wat. Ook zitten er handige touwtjes in, ja wel 2!, zodat je de belangrijkste bladzijdes makkelijk kan pakken.

 

My Journal 3
Wat ik ontzettend fijn vind aan deze agenda, is de begin van de maand. Bij elke begin zie je een schema (links) en een lijstje of een planning, wat er rond die tijd van toepassing is.
Het schema is duidelijk en handig, vooral lekker praktisch en dat is wel erg fijn met een agenda. Als eerste ‘wat wil je deze maand doen’. Je kan jezelf elke maand een klein doel stellen en zo blijf je wel gefocust en zie ik elke maand ook echt als een begin, wat ik zelf wel erg fijn vind. Daarnaast zie je een kolom met ‘hier word ik blij van’. Hier kan je dus 3 leuke momenten opschrijven, die in die maand zijn voorgekomen. Ik denk dat heel veel mensen onderschatten, hoeveel waarde dat kan hebben, vooral als je niet helemaal lekker in je vel zit. Ik vind het daarom erg leuk dat hier aandacht aan gegeven is! Dan is er ruimte voor notities, ik schrijf daar meestal mijn favorieten of welk boek ik heb gelezen. Dan heb je ook nog een kolom met ‘te betalen deze maand’. Een minder leuke kolom, maar zeker wel heel handig. Zo vergeet je niet je rekeningen! En als laatste kolom ‘nieuwe ideeën voor het avondeten’, dit vind ik enorm leuk. Vooral omdat ik bezig ben met gezonder eten en zo onthoud je ook de leuke en lekkere (vooral gezonde) recepten.

Aan de andere kant zie je een lijstje waarin je je vakantieplannen kwijt kan. Want rond de maand februari, worden de meeste vakantie geboekt. Nu heb ik al helemaal zin om daarmee aan de slag te gaan. Ook staat er (volgens mij bij maart) een schoonmaak planning, erg handig!

My Journal 4

Ik hoor je het al bijna denken, jemig wat staat er veel in deze agenda, is het nog wel terug te vinden. Ook daar is aan gedacht, door deze handig tabblaadjes, en natuurlijk de touwtjes. Ik vind het fijn dat het er twee zijn, want dan kan je er één bij de week doen waarin je zit en de andere bij een planning die je nodig hebt of mee bezig bent.

My Journal 5 

Misschien zag je het al, maar er is ook een tab met ‘lijstjes’. Hierin vind je de meest uiteenlopende lijstjes. Ik heb ze niet allemaal gefotografeerd, maar deze wilde ik even laten zien. Met de linker lijst kan je de mooie momenten van 2016 opschreven. En aan de andere kant kan je plannetjes maken voor het nieuwe jaar. Wat wil je echt doen, zodat je dat niet vergeet.

My Journal 6 

Niet alleen hebben ze allemaal leuke lijstjes staan, maar hebben ze ook ruimte overgehouden voor je eigen creatieve brein, om zelf lijstjes te maken. Ik heb bijvoorbeeld zelf een lijstje gemaakt met blogideeën, en een routine ervan. Je kan deze agenda dus helemaal maken zoals jij wilt.

Ik vind deze agenda echt een aanwinst voor het nieuwe jaar. Ik had al een agenda, maar die kocht ik alverwege 2015. Ik vind het toch prettiger, vooral omdat ik niet meer op school zit, om een agenda een heel jaar heeft te hebben. Anders voelt het net of ik alverwege het jaar stop. Nu vind ik het ook erg leuk dat ik alles in één boekje heb en niet meer overal planningen heb slingeren. Het is duidelijk, overzichtelijk en alles in één.

Kortom, ik ben heel erg blij met dit mooie cadeau. Ben jij zelf ook dol op plannen, dan is dit zeker een uitkomst. Ik heb me laten vertellen dat ze bij de V&D te koop zijn, meer weet ik niet, want het was een cadeautje!

Q: Hoe plan jij je nieuwe jaar?

afsluiting artikel

    • Dionne
    • 05/01/2016
    Beantwoorden

    Ik ga binnenkort even een bezoekje brengen aan de V&D want ik vind die agenda echt erg leuk, maar ook fijn!

  1. Pingback: » Favorieten van de maand Januari 2016

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Silvia Zaaijer

Blogger 💻| YouTube 📹| 27🎈| Vegan🌱 | Running 🏃🏼‍♀️| Fotografie 📷| Health 🍎|Yoga🙏🏻 | 💌info@maandagmorgenmodel.nl

LAATSTE BERICHTEN

Bloggers Keurmerk