Lifestyle | Photo Dairy #99

21/12/2015, In: Lifestyle
0

 

Vandaag is het weer maandag, dus tijd voor een Photo Dairy. Nu ik dit aan het typen ben, op de zondagavond, ben ik nog aan het genieten van deze afgelopen week. Waarom? Omdat de kerstsfeer eindelijk binnen is gekomen. Op mijn werk werd er af en toe al kerstmuziek gedraaid, waar ik op dat moment echt niet op zat te wachten.  Nu ben ik wel helemaal in de kerstsferen en dat ga je zeker terug zien in deze Photo Dairy.

 

Maandag

 maandag

maandag 2

maandag 3

 

Vandaag start de week lekker in de kerstsferen, heerlijk! De kerstboom staat en de tafel is mooi gedekt. Het is nu een hele gezellige woonkamer (anders natuurlijk ook) maar nu extra gezellig! Ook moest ik even een selfie maken, want ik heb me haar niet zo vaak meer vast. Soms ben ik wel even mijn haar zat en het was alweer aardig gegroeid.

 

Dinsdag

 dinsdag

dinsdag 2

 

Vandaag had ik een dagje vrij en heb ik lekker PLL (Pretty Little Lairs) gekeken, heel veel afleveringen. Waarom? Nou om 8.00 stond de klusjesman op de stoep, die de schade ging maken van de lekkage die we hadden gehad, maar die man deed er wel 5 uur over. Dus dat waren aardig wat afleveringen. Daarna ben ik met de trein naar Amersfoort geweest en heb ik daar even door het centrum gewandeld.

 

Donderdag

 donderdag

donderdag 2

Vandaag was ik ook vrij, en heb ik het even rustig aan gedaan. Vandaag was het een brillendagje, wat ik zo af en toe nog eens heb en heb ik lekker veel thee gedronken. In de avond heb ik met Sara de finale van Expeditie Robinson gekeken. Ik was zelf voor Anne of Oscar, dus toen Amara had gewonnen vond ik het wel een beetje jammer. Natuurlijk is het knap van haar, maar ik vond de andere net wat leuker.

 

Vrijdag

 vrijdag

vrijdag 2

Gisteren had ik van Sara nog een leuk kerstcadeau gekregen, namelijk een supergave agenda voor het nieuwe jaar. Dit is een agenda waarin ik alles bij kan houden, van mijn lijstjes tot mijn to-do’s. Alles compact in één boekje! Ik ben er echt heel erg blij mee!

 

Zaterdag

 zaterdag

Dit was echt een ‘ik-heb-nergens-zin-in-dag’. We zijn even naar de kapper geweest, die weer even een modelletje in mijn haar heeft geknipt en daarna zijn we lekker op de bank geploft in onze joggingbroek en hebben we niet zo veel meer gedaan. Wel hebben we nog de Hunger Games gekeken, het eerste deel.

 

Zondag

 zondag

Vandaag een iets actievere dag dan gisteren, ook al was dat natuurlijk niet heel moeilijk. We zijn vandaag naar Oberhausen geweest om naar de kerstmarkt te gaan. We dachten dat CentrO ook open zou zijn, maar helaas was dit niet zo. Daar zou ik even rekening mee houden als je naar de kerstmarkt wilt, want het is dan wel leuk als je verder nog kan winkelen. Daarna zijn we nog even naar Arnhem gegaan en nu zit ik op de bank in mijn joggingbroek dit artikel te typen.

Het was een hele leuk week, en volgende week gaat zeker weer een leuke week worden. We gaan gezellig met de familie kerst vieren en daar kijk ik weer erg naar uit!

Q: Hoe was jouw week?

afsluiting artikel

    • Dionne
    • 21/12/2015
    Beantwoorden

    Oeh ik ben heel erg nieuwsgierig naar je agenda!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Silvia Zaaijer

Blogger 💻| YouTube 📹| 27🎈| Vegan🌱 | Running 🏃🏼‍♀️| Fotografie 📷| Health 🍎|Yoga🙏🏻 | 💌info@maandagmorgenmodel.nl

Bloggers Keurmerk