Lifestyle | Photo Dairy #98

14/12/2015, In: Lifestyle
0

 

Het is weer maandag, dus tijd voor een Photo Dairy. Deze week was een rustige week wat betreft het werken, maar ook heb ik niet al te veel foto’s gemaakt. Ook was het een week, waarin ik me niet helemaal lekker voelde, maar ook hele leuke dingen heb gedaan!

 

Maandag

maandag  

Vandaag was ik op tijd op mijn werk, maar stond ik voor een dichte deur en dat op een maandagochtend. Dan probeer ik toch maar even positief en vrolijk te blijven, maar dat is zo irritant! Dan maar tijd voor een selfie!

maandag 2

 

Daarna heb ik een lekkere pasta gemaakt, het koken gaat steeds beter. Nu ik meer probeer en verder kijk dan de standaarddingen die ik anders maakte, leer ik op een hele andere (gezondere) manier koken! Erg leuk om die nieuwe manieren te leren.

 

Dinsdag

 dinsdag

Vandaag ging ik in de avond weer naar de yoga, mijn enige keer sporten van deze week. Jammer, want vorige week was ik zo goed op dreef met 3x in de week. Maar een nieuwe week, met nieuwe kansen!

 

Woensdag

 woensdag

Vandaag is het een brillendag. Soms zitten de lenzen gewoon niet zo lekker, en dan heb ik liever mijn bril op.

 

 

Donderdag

 donderdag
donderdag 2

Vandaag een dagje rustig aan doen en starten met een lekkere wandeling in het bos, met Bo natuurlijk! Het is ook z’n leuke blije hond, altijd vrolijk en klaar om lekker te spelen!

donderdag 3

Ook heb ik lekker een brood gebakken, ik ben er de laatste tijd een beetje mee bezig om zelf brood te maken. Niet alleen is het een stuk goedkoper, het is ook nog eens veel lekkerder! Nu was het een kleintje, want ik had hem niet helemaal goed uitgerold. Oeps, maar de volgende gaat wat groter worden!

donderdag 4

En ook hebben we vandaag de kerstboom gehaald, dus helemaal klaar voor de donkere, maar zekere gezellige periode, de kerst!

 

Vrijdag + zaterdag

 

Ik heb helemaal geen foto’s gemaakt, beetje jammer, maar ik voelde me niet helemaal lekker. Vrijdag toen ik terugkwam van het boodschappen doen, werd ik niet lekker. Ik kreeg vlekken voor mijn ogen en was echt beroerd. Ik heb die nacht ook 13 uur geslapen, iets wat ik normaal nooit doe. De volgende dag ging het nog niet helemaal lekker en uiteindelijk was het, mijn bloeddruk. Dat was 95/71 en dat hoort gemiddeld 120/80 te zijn. Ik had een veel te lage bloeddruk, iets waar je heel ziek van kan zijn. Gelukkig gaat het met wat ‘Opkikkers’ en ‘zoute drop’ een stuk beter. Zaterdagmiddag ben ik nog gezellig naar een verjaardag geweest, en uiteindelijk voelde ik me wel oke!

 

Zondag

 zondag

Vandaag was het I Love Beauty- Event van Misslipgloss in Utrecht. Deze dag heb ik ook gevlogd en die komt a.s. woensdag online! Natuurlijk was ik weer gezellig met mijn lieve vriendinnetje Dionne en hebben we er een superleuke dag van gemaakt!

 

Q: Hoe was jouw week?

afsluiting artikel

Er zijn nog geen reacties. Wees de eerste!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Silvia Zaaijer

Blogger 💻| YouTube 📹| 27🎈| Vegan🌱 | Running 🏃🏼‍♀️| Fotografie 📷| Health 🍎|Yoga🙏🏻 | 💌info@maandagmorgenmodel.nl

LAATSTE BERICHTEN

Bloggers Keurmerk