Lifestyle | Photo Dairy #97

07/12/2015, In: Lifestyle
0

Het is weer maandag, een nieuwe week met nieuwe kansen. Dit keer start ik de Photo Dairy niet op maandag, maar op zondagavond. Ik schrijf namelijk dit artikel altijd op zondag, meestal in de middag of begin van de avond en soms maak ik daarna nog foto’s. Daarom start ik deze week met de foto’s van zondag en eindig ik met de foto’s van zaterdag.

Deze week was een lekkere en relaxte week, waarin ik even de tijd nam voor mezelf. Soms heb je een oplaadweek nodig, en dit was een goede, waarin ik 3 keer ben gaan sporten, lekker series ben gaan kijken en bewust bezig ben geweest met gezond eten.

 

Zondag

 Zondagavond 1

Als eerst ben ik helemaal verslaafd geraakt aan de serie Pretty Little Lairs. Ik ben al door seizoen 1 heen. En zit al aan het eind van seizoen 2. Ik moet echt bekennen, ik ben momenteel wel erg verslaafd en wil graag weten wie A. is, maar alsjeblieft geen spoilers!!

Zondagavond 2

Daarnaast was ik in de keuken te vinden, waar ik een heerlijke broccolisoep maakten. Het recept kwam uit het boek van de Groene Meisjes, ik vond het heerlijk!

 

Maandag

maandag 

Vandaag moest ik een dagje werken en heb ik de rest van de dag lekker rustig aan gedaan. Niet een hele bijzondere dag dus, maar dat is ook helemaal niet erg, die dagen mogen er ook tussen zitten.

 

Dinsdag

 dinsdag

Ook vandaag moest ik een middagje werken, en voor de rest geen bijzonderheden. Veel Pretty Little Lairs gekeken!

dinsdagavond

En natuurlijk in de avond even naar de yoga, het is zo fijn om dat elke week te doen en ik krijg er echt energie van.

 

Woensdag

 woensdag

Ja heel saai, maar vandaag had ik ook een middagje werken. Ik ben helaas wat minder uren aan het werk dan ik zou willen, want dit was dan ook meteen mijn werkweek. Ik vind zelf erg jammer, maar helaas, ik kan niet alles zelf in de hand hebben. Toch genoten van mijn werkdag, Pretty Little Lairs, en natuurlijk mijn vroege weekend.

 

Vrijdag

 vrijdag

Gisteren had ik lekker een dagje vrij, waarin ik voor mezelf rustig bezig was. Ik ben alleen helemaal vergeten om foto’s te maken, dat gebeurt weleens. Vandaag had ik even een selfie gemaakt en had ik een feestelijk dag, want een van mijn vriendinnetjes is nu officieel dierenarts en mijn zus vierde haar verjaardag!

Zaterdag

 zaterdag

Ik startte de dag lekker met een groene smoothie, want het gezonde eten is steeds iets waar ik nog steeds mee bezig ben. En smoothies, ja daar houd ik wel van! Ook al zien ze eruit als Shrek!

zaterdag 2

Daarna ben ik met mijn vriend naar de Intratuin geweest, waar ze een mooie kerstshow hadden in Duiven en in Barneveld. Zelf hebben we ook leuke spulletjes gekocht voor de kerst alvast! Ik kan echt niet wachten tot we de kerstboom gaan halen!

zaterdag 3

zaterdag 4

Dat was nog niet alles op deze leuke zaterdag, want ook was ik weer in de keuken te vinden om dit keer pepernoten te bakken. Ik had in mijn hoofd om chocoladepepernoten te bakken, maar ik dacht dat ik het wel zou kunnen met ‘gewone’ chocolade, natuurlijk ging dat niet en heb ik uiteindelijk van die chocola, maar bonbonnetjes gemaakt in kerstvormpjes. Want dat kan je natuurlijk niet weggooien! Ze waren allebei erg lekker!

Q: Hoe was jouw week?

Schermafbeelding 2015-09-22 om 20.20.42

Er zijn nog geen reacties. Wees de eerste!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Silvia Zaaijer

Blogger 💻| YouTube 📹| 27🎈| Vegan🌱 | Running 🏃🏼‍♀️| Fotografie 📷| Health 🍎|Yoga🙏🏻 | 💌info@maandagmorgenmodel.nl

Bloggers Keurmerk