Lifestyle | Photo Dairy #96

30/11/2015, In: Lifestyle
0

Het is weer maandag, dat betekend dus dat er een Photo Dairy online komt! De week begon voor mij heel rustig, met een dagje waarop ik vrij weinig heb gedaan. Soms is het zo heerlijk om een dagje helemaal niks te doen. Vooral als je voor je gevoel heel druk ben, dan kan je extra genieten van een dagje niksen.

Maandag

PD #96 maandag

PD #96 maandag 2

Mijn niks-dagje dus. Lekker comfi kleding aan en lekker in huis zijn. Buiten was het toch koud en guur, dus het was zeker geen straf! Ook heb ik wel even de rest van de boodschappen in huis gehaald, zodat ik dat van de week dat niet meer hoef te doen. En ik gebruikte mijn poncho lekker als sjaal, wat een ideaal ding is dat!

Woensdag

PD #96 woensdag

Ik ging vandaag even mijn vriend verrassen door lekker een chocoladecake te bakken. Soms vind ik het enorm leuk om even te bakken of in de keuken bezig te zijn. Ik heb eerder al gezegd, ik ben echt geen keukenprinses, maar ik begin het wel steeds leuker te vinden. Misschien omdat het komt omdat ik steeds nieuwe dingen aan het proberen ben. Ik ben natuurlijk aan het zoeken naar allemaal vegetarische dingen, wat ik interessant vind en daarom misschien ook wel leuker om te doen.

Donderdag

PD #96 donderdag

Ook vandaag was ik aan het werk net als de dinsdag en woensdag, met als snack in de pauze: wortels met houmous. Dat is echt een verslaving, maar gelukkig wel een gezonde! Dit neem ik nu elke keer mee voor de pauze!

Vrijdag

PD #96 vrijdag

Ik was mijn haar even helemaal zat, soms heb je dat en de laatste keer dat ik dat had gehad, was met mijn lange haar. Meestal deed ik dan gewoon een knot in en dan was het klaar, maar nu is het iets lastiger. Als ik namelijk een knot in doe, dan gaan de kortste haartjes bij mijn nek loshangen en dat vind ik echt enorm lelijk. Daarom dacht ik dat het wel leuk was om het omhoog te vlechten. Dat had ik echt al lang niet meer gedaan, maar vond het echt heel leuk staan. Zo kan ik dus ook makkelijk een knot indoen, zonder dat ik van die piekhaartjes heb! Ideaal!

Zaterdag

PD #96 zaterdag

PD #96 zaterdag 2

PD #96 zaterdag 3

 

Eindelijk na een werkdagje mocht ik ook zeggen dat ik weekend heb, daar was ik voor me gevoel echt aan toe. Ik heb zelf heerlijke pizzaโ€™s gemaakt en ik ben lekker met vriendinnen gaan poolen. Het was een superleuke avond en een fijn begin van het weekend!

Zondag

PD #96 zondag

Het is weer zondag en deze week is echt voorbij gevlogen voor mijn gevoel. Voor je het weet begin je weer aan de nieuwe week. Maar eerst nog even genieten van de zondag, dat vind ik zโ€™n heerlijke dag. Een dag waarbij je lekker niks mag doen en je daar helemaal niet schuldig over hoeft te voelen. Ik ben in de ochtend weer lekker gaan sporten en voor de rest heb ik het huis schoongemaakt en ben ik lekker aan mij blog aan het werk. En natuurlijk mijn nieuwe verslaving: Pretty Little Lairs
Ik heb de hele serie, alle 6 seizoenen van Gossip Girl gekeken en ben erachter wie het was. Dit had ik nooit verwacht hoor! Dus als je het wilt weten, kijk dan zeker tot de laatste aflevering, want het is echt spannend!

Q: Hoe was jouw week?

Schermafbeelding 2015-09-22 om 20.20.42

Er zijn nog geen reacties. Wees de eerste!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Silvia Zaaijer

Blogger ๐Ÿ’ป| YouTube ๐Ÿ“น| 27๐ŸŽˆ| Vegan๐ŸŒฑ | Running ๐Ÿƒ๐Ÿผโ€โ™€๏ธ| Fotografie ๐Ÿ“ท| Health ๐ŸŽ|Yoga๐Ÿ™๐Ÿป | ๐Ÿ’Œinfo@maandagmorgenmodel.nl

Bloggers Keurmerk