Lifestyle | Photo Dairy #94

16/11/2015, In: Lifestyle
0

Het is weer maandag, dat betekent dat het tijd is voor een Photo Diary. Als ik terug kijk naar de afgelopen week, was het persoonlijk een hele leuk en mooie week. Maar ik kan niet ontkennen dat de aanslagen van vrijdag me niet in de koude kleding is gaan zitten. Ik kreeg echt de rillingen ervan, maar voor de rest was het een mooie en leuke week, dus laten we snel beginnen.

Maandag

Maandag #94

Maandag 2 #94

De maandag startte met een lange dag, want ik moest om 8.00 al beginnen. Voor de meeste mensen zal dat niet vroeg klinken, maar ik had Stockcount tot 18.00, dus een werkdag van 10 uur. Best heftig, maar gelukkig had ik die avond met Sara afgesproken en hebben we gezellig bij gekletst en een leuke video (Foodchallenge) opgenomen!

Dinsdag

dinsdag #94

 

Ook vandaag was een superleuke dag, want ik ging naar Elize (Girlonthewhitebike) om een leuke video op te nemen en gezellig bij te kletsen! Het was echt enorm gezellig en hebben lekker met z’n tweeën gelachen, de video komt a.s. zaterdag online!

dinsdag 2 #94

dinsdag 3 #94

In de avond ging ik opzoek naar een vegetarisch gerecht en toen kwam ik bij Foodgloss terecht. Daar was een video van een ‘Bonenschotel’, die ik zelf heb gemaakt. Ik vond het enorm lekker, maar helaas mijn vriend niet. Dus alles wat over was heb ik aan mijn ouder gegeven, die er ook heerlijk van hebben gegeten.

Woensdag

woensdag #94

Ik ben helemaal verslaafd aan deze serie, Gossip Girl. Ik weet niet wat ik er nog meer van moet zeggen, ik vind het gewoon helemaal geweldig!

Donderdag

donderdag #94

Vandaag was ik ook aan het werk en soms is het zo lekker, na een halve dag te hebben gestaan, pauze te hebben. Daar kan ik oprecht enorm van genieten, heerlijk met een kop groene thee.

Zaterdag

zaterdag #94

Ik heb gisteren helemaal geen foto’s geplaatst, dat was puur toeval, want ik heb een leuk shopdagje gehad met mijn moeder in Arnhem. Maar natuurlijk werden we allemaal opgeschrokken door het nieuws in Parijs. Sterkte aan iedereen die erdoor getroffen is, zoals je op alle sociale media kan zien, iedereen leeft mee. Gelukkig zijn er ook nog heel veel mensen met een goed hart!

Zondag

zondag #94

Eindelijk was ik weer in de sportschool te vinden. Deze hele week is het me niet gelukt en heb ik me er niet aan kunnen zetten. Zo stom! Maar gelukkig lukte het vandaag wel en ga ik deze week beter me best doen. Soms heb je gewoon een dipje, niks aan te doen, maar nu er weer vol tegen aan.

Q: Hoe was jouw week?

Schermafbeelding 2015-09-22 om 20.20.42

 1. Beantwoorden

  Wat een lekker drukke week! Een werkdag van 10 uur is inderdaad pittig! Ik ben trouwens ook echt een Gossip Girl addict!

  • Wat leuk dat je een reactie achterlaat. Ik ben echt helemaal gek van Gossip Girl, nu bij het einde van seizoen 4. Hoever ben jij al?

 2. Gossip Girl is echt een onwijs leuke serie! Ik ben het helaas stoppen met kijken nadat het uitging met Dan en Serena. Ik kan er gewoon zo slecht tegen als een leuk stelletje uit elkaar gaat, haaha!
  Xoxo

  • Haha, ik ben in totaal 3 keer opnieuw begonnen en elke keer hoopte ik dat dat anders afloopt, maar er zijn daarna ook goede momenten haha! Als ik nu ga kijken wie met wie allemaal had, haha dat is het best een ingewikkelde serie! 🙂

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Silvia Zaaijer

Blogger 💻| YouTube 📹| 27🎈| Vegan🌱 | Running 🏃🏼‍♀️| Fotografie 📷| Health 🍎|Yoga🙏🏻 | 💌info@maandagmorgenmodel.nl

Bloggers Keurmerk