Lifestyle | Photo Dairy #93

09/11/2015, In: Lifestyle
0

 

Dit keer begint mijn Photo Dairy niet op maandagochtend, maar op zondagavond. Nadat ik vorige week schreef dat ik elke keer vergeet om foto’s te maken, dacht ik dat ik er maar meteen aan moest beginnen. Ik ging (eindelijk) de film ‘Frozen’ kijken en natuurlijk vond ik dat ik dat met iedereen moest delen. Maar dit was wel een begin van een goede week, want ik heb zeker meer foto’s gemaakt, dus laten we snel beginnen.

 

Zondagavond

Zondagavond 

Zoals ik net hierboven al omschreef heb ik op zondagavond de film ‘Frozen’ zitten kijken! Iedereen heeft hem natuurlijk allang gezien, maar ik kende alleen het liedje ‘Let it go’, want ja daar kan je echt niet omheen! Toen dacht ik, ‘ja ik moet echt die film gaan kijken, want het is een gemis haha!’ Nou ik vond het een leuke Disneyfilm en ik zou hem zeker nog een keertje gaan kijken.

 

Maandag

 maandag

maandag 2

Vandaag mocht ik weer een dagje werken, dus ik begon weer met een selfie. Uiteindelijk vond ik het ook wel leuk om mijn outfit op de foto te zetten, vooral om de lipstick. Die vond ik er wel uitknallen bij een rustige outfit en die was ik die dag aan het testen voor een artikel.

 

Dinsdag

 dinsdag

Ik was bijna vergeten om foto’s te maken, ook omdat ik vandaag ook aan het werk was. Maar toch voordat ik naar de Yoga ging heb ik even een foto gemaakt. Ik doe Yoga bij Basic-fit en dat vind ik echt prima, maar helaas was ik deze les helemaal alleen, dus dat was wel een beetje saai!

 

Woensdag

 woensdag

woensdag 2

Vandaag, eigenlijk deze week, ben ik bewust bezig met mijn eten. Ik ben deze week vegetarisch aan het eten, omdat ik er toch van overtuigd ben dat het gezonder is voor mij. Daarom had ik lekkere vegetarische dingen gemaakt, wat uiteindelijk nog best makkelijk is.

 

Donderdag

donderdag 

Ook vandaag een dagje werken, een beetje een ‘drukke’ week qua werk, maar dat is helemaal niet erg. Ik was me haar helemaal zat vandaag en had het in een staart gedaan. Ik heb voor zaterdag een afspraak bij de kapper en er gaat een flink stuk af.

 

Vrijdag

 vrijdag

Ja, ik kan Gossip Girl weer zien op Netflix! Zo fijn! Kan ik het eindelijk afkijken en er eindelijk achter komen wie ‘Gossip Girl’ is!

 

Zaterdag

zaterdag

De dag dat ik naar de kapper ben geweest, maar daar zien jullie nog helemaal niks van! Ik heb voor jullie morgen een leuke video online staan, waarin ik laat zien wat ik heb gedaan. Ik kan al wel verklappen dat er een stuk vanaf is gegaan. Op deze foto zie je er weinig van, dus kan ik hem wel plaatsen, want zaterdagavond had ik een supergezellige avond met Dionne!

 

Zondag

zondag  

Ja, vroeg uit de veren, een gezonde smoothie en mijn sportkleding al aan. Ik ga lekker sporten en vanavond gaan we lekker met de familie uit eten. Dit doen we niet zo vaak, maar nu hebben we een mooie reden, want mijn ouders zijn 37 jaar getrouwd!

 

Q: Hoe was jullie week?

 Schermafbeelding 2015-09-22 om 20.20.42

Er zijn nog geen reacties. Wees de eerste!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Silvia Zaaijer

Blogger 💻| YouTube 📹| 27🎈| Vegan🌱 | Running 🏃🏼‍♀️| Fotografie 📷| Health 🍎|Yoga🙏🏻 | 💌info@maandagmorgenmodel.nl

Bloggers Keurmerk