Lifestyle | Photo Dairy #92

02/11/2015, In: Lifestyle
0

 

Het is weer maandag, een nieuw begin van de week en dat betekent natuurlijk een Photo Dairy. Aleen kwam ik er echt net achter dat ik deze week helemaal niet zoveel foto’s heb gemaakt. Het komt ook omdat ik bijna de hele week heb gewerkt, en dan er ook helemaal niet aan denk om foto’s te maken. Ik wil me er wel weer iets meer op focussen, omdat ik niet meer van plan ben te vloggen. Nu kan ik er meer tijd voor maken, want elke keer als ik wilde filmen, maak ik gewoon een mooie foto.
Maandag

maandag

maandag 2

Vandaag was het een heerlijk vrij dagje. In de middag hadden Sara en ik afgesproken, want we gingen een leuke video opnemen. Deze video kwam trouwens zaterdag online, en kan je hier bekijken. We hebben een soort Halloween video gemaakt, waarin we pompoenen gingen uithollen. Ik vond het erg leuk om te doen, en had het ook nog nooit eerder gedaan. Dit stond zeker op mijn bucketlist van deze herfst. In de avond heb ik lekker met Mark (mijn vriend) de serie Lost gekeken, met een heerlijke reep Tony’s!! Dit is echt mijn favoriet!

 

Dinsdag

 dinsdag

Vandaag moest ik een dagje werken, maar heb even in mijn pauze een foto gemaakt. Anders had ik helemaal niks online. Ik heb deze dag verder ook helemaal geen foto’s gemaakt, wat jammer is. Want van zoveel dingen die je doet, vergeet je zo snel, tenzij je er natuurlijk op terug kan kijken via een foto!

 

Woensdag

woensdag 

Ook vandaag moest ik werken en zat ik er al helemaal klaar voor! Ook vandaag hetzelfde als gisteren, echt weinig foto’s gemaakt.

 

Donderdag

 donderdag

donderdag 2

Vandaag was ik helemaal bewust bezig met wat ik eet, daar ben ik de laatste tijd sowieso erg mee bezig. Maar vandaag begon ik de dag met een gezonde groene smoothie en at ik in mijn pauze druiven en een groene appel. Ik merk echt wel verschil met de dagen dat ik gezond eet, dan voel ik me zoveel lekkerder. Ik ga er deze maand ook echt meer op letten en gezonder eten.

 

Vrijdag

vrijdag 

Ook een selfie voor het werken en ja het wordt een beetje saai. Vandaag koos ik voor een roze lipstick, omdat we 20 jaar bestonden als Only en we ook overal roze ballonen en een roze bak met spekjes hadden staan. Ik vond het ook erg leuk bij de outfit die ik aanhad, dus de keuze was makkelijk.

 

Dit was meteen mijn laatste foto voor mijn Photo Dairy, erg jammer. Maar zaterdag heb ik ook gewerkt en zondag heb ik lekker gesport, maar ook het hele huis schoongemaakt. Ik heb er helemaal niet aangedacht om foto’s te maken. Maar een nieuwe week met nieuwe kansen, met voor mij als doel: Meer foto’s maken!

 

Q: Hoe vaak upload jij een foto op Instagram?

 

Er zijn nog geen reacties. Wees de eerste!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Silvia Zaaijer

Blogger 💻| YouTube 📹| 27🎈| Vegan🌱 | Running 🏃🏼‍♀️| Fotografie 📷| Health 🍎|Yoga🙏🏻 | 💌info@maandagmorgenmodel.nl

Bloggers Keurmerk