Lifestyle | Photo Dairy #91

26/10/2015, In: Lifestyle
0

Vandaag is het maandag, dus het is weer tijd voor een Photo Dairy. Met dit artikel ga ik terug kijken op afgelopen week en zo jullie meenemen naar mijn leventje.

 

Maandag

 maandag

Vandaag begon ik de dag even rustig met een wandeling in het bos, samen met mijn ouders, de hond en mijn vriend. Omdat mijn vriend nu veel thuis zit, wat soms enorm saai kan zijn, wilde hij er even uit. Onderweg kwam ik deze mooi paddenstoel tegen, waar ik echt een foto van moest maken.

 

Dinsdag

 dinsdag 2

Ik vind het lastig om elke dag te bedenken wat we gaan eten. Nu koos ik weer eens voor een ovenschotel, met sperziebonen en gehakt. Het was erg lekker en voor herhaling vatbaar.

 

Woensdag

woensdag 

Vandaag had ik even een nieuwe functie, namelijk die van chauffeur. Mijn vriend mag nog niet rijden met zijn hand, maar moest wel even naar zijn werk. Daarom heb ik hem daar naartoe gebracht en ben ik op kantoor aan het werk geweest voor mijn blog. Het is fijn om even niks anders aan mijn hoofd te hebben, en heerlijk aan mijn blog te werken.

woensdag 2

Ook zit ik al een tijdje te denken aan een nieuw kapsel. Ik ben niet iemand die graag naar de kapper gaat, maar toch zit ik al een poosje te denken aan een ander kapsel. Ik zit eraan te denken om een lange bob te knippen. Ik had al een foto gestuurd naar een aantal mensen om hun mening te horen en van de 4 waren er 3 enthousiast. Ik vind het weer ontzettend lang worden, en dat is helemaal niet erg, maar ik heb het idee dat ik er weinig mee kan. Dat het maar sluik langs mijn gezicht blijft hangen en misschien is het ook wel tijd voor iets nieuws. Ik weet nog niet wanneer ik naar de kapper ga, maar ik houd jullie op de hoogte.

woensdag 3

De serie Lost, ik vind heb helemaal geweldig en kijk hem samen met mijn vriend. Ik vind de spanning in de serie echt goed en het is totaal niet voorspelbaar. Omdat het zo ingewikkeld is, qua verhaallijn, wil je het blijven volgen en blijven kijken. Ik we zijn nu bij seizoen 6 en nog steeds sta ik te trappelen om het weer te kijken.

 

Donderdag

donderdag 

Ook vandaag heb ik even een wandeling gemaakt door het bos, ik word daar helemaal ontspannen van. Ik heb soms weinig energie, vooral in deze tijd van het jaar, maar beweging is dan heel belangrijk. Ik merk ook dan als ik goed beweeg, ik me ook beter voel. Deze week is dat helemaal goed gegaan, want maandagochtend een boswandeling van een uur, dinsdagavond ben ik naar yoga gegaan, vanochtend nog een wandeling van een uur in het bos en uiteindelijk vrijdagochtend en zondagochtend ook gaan sporten. Ik merk dat ik er meer energie door krijg, wat ik wel kan gebruiken in deze tijd van het jaar.

 

Vrijdag

 vrijdag

Gisteren was ik in Arnhem om even lekker te winkelen. Ik was al een tijdje opzoek naar een goed paar schoenen en ik heb hem uiteindelijk gevonden. Ik ben er enorm blij mee, maar ik moet ze nog wel even inlopen. Ik heb ook alleen maar complimentjes gekregen met deze schoenen en ik ben er enorm blij mee! Ik heb ze trouwens gekocht bij de Dolcis.

 

Zaterdag

 zaterdag

Ik ben een beetje aan het letten op mijn eten, maar dat gaat zeker nog niet helemaal goed. Ik ben enorm aan het snacken en snoepen en mijn ritme qua eten was deze week ook niet helemaal goed. Hier baalde ik enorm van, maar elke dag probeer ik steeds weer opnieuw eraan te denken. Vandaag ging het al een stuk beter en ik ben de dag lekker begonnen met een gezonde smoothie!

 

Dit waren alle foto’s voor mijn Photo Dairy, vandaag dat ik het typ (op zondag), heb ik een ‘druk’ dagje gehad. Ik ben in de ochtend gaan sporten en heb daarna gewerkt, ook heb ik het huis opgeruimd en de was enzo gedaan. Nu ga ik lekker rustig dit artikel online zetten en surfen op Youtube! Morgen ben ik nog een dagje vrij en ga ik een super leuke video opnemen met Sara!!!

 

Q: Hoe was jouw week?

Schermafbeelding 2015-09-22 om 20.20.42 

Er zijn nog geen reacties. Wees de eerste!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Silvia Zaaijer

Blogger 💻| YouTube 📹| 27🎈| Vegan🌱 | Running 🏃🏼‍♀️| Fotografie 📷| Health 🍎|Yoga🙏🏻 | 💌info@maandagmorgenmodel.nl

Bloggers Keurmerk