Lifestyle | Photo Dairy #90

19/10/2015, In: Lifestyle
0

Afgelopen week was zeker niet de beste week die ik me kan herinneren. Ik begon de week heel erg ziek, daarom zijn er van maandag ook geen foto’s. Het enige wat ik toen gedaan heb is me rot gevoel, in bed gelegen en rustig aan gedaan. Maar dat was helaas niet de enige pech die we hadden deze week. Maar laat ik bij het begin beginnen en dat is dus in dit geval de dinsdag.

 

Dinsdag

 

dinsdag

Lekkage in de slaapkamer

dinsdag a

dinsdag 3

 

In de ochtend kwam de man van de vereniging waarvan wij het huisje huren kijken naar de lekkage, we hebben al bijna een jaar last van een lekkage in de slaapkamer en hopelijk zijn we er deze winter vanaf. Ze weten wat de oorzaak is en kunnen er nu hopelijk snel wat aan gaan doen. Daarna moest ik aan het werk en heb ik een lekker dagje kunnen werken en in de avond heb ik de tijd genomen om lekker te bloggen en te ontspannen, want dat bloggen dat had ik wel even gemist.

 

Donderdag

donderdag

donderdag a 

Vandaag begon ik de dag even rustig met een lekkere boswandeling. Gisteren was ik ook zo moe en nog niet helemaal fit, dat ik ook helemaal vergeten ben om foto’s te maken. Ook had ik woensdag een enorme pechdag en alles ging fout.  Gelukkig ben ik op donderdag aardig opgeknapt en heb ik lekker een rondje in het bos gelopen. Daarna moest ik weer aan het werk, na het werk was ik meteen begonnen met koken, omdat mijn vriend snel weg moest. Toen kreeg ik van hem een appje dat hij een ongelukje had gehad. Iemand was achterop hem gereden in een file. Gelukkig had hij helemaal niks en de schade aan de auto is te maken. Dan denk je het allemaal gehad te hebben, maar toen ik naar Sara reed om even al mijn frustraties eruit te praten en gezellig te doen, werd ik nog eens half aangereden door een auto. Ook ik had gelukkig niks, was wel geschrokken, maar vooral erg boos.

 

Vrijdag

 vrijdag

Eigenlijk zou ik vandaag vrij zijn, maar door een foutje in het rooster moest ik toch even een middagje werken. Dat was niet heel erg, want het was maar een middagje.

 

Zaterdag

 zaterdag

zaterdag a

Ook vandaag was ik aan het werk, dus ik had wel een volle werkweek. Maar in de avond hadden we een supergezellige verjaardag van Birgit. Dionne en ik zijn daar heen gereden en hebben haar verrast met confetti en een spandoek, want ze werd 25. We hebben daar heerlijk gegeten en Risk en Wie ben ik? gespeeld. En voor je het weet is het dan midden in de nacht en zijn we weer naar huis gereden.

 

Zondag

zondag

zondag a

Vandaag sluiten we ook de week weer eens af met pech, maar eerst een leuke terugblik. Want vorige jaar was ik bij het verrassingsfeestje van Elize, omdat ze 5000 abonnees had behaald. Dat was ontzettend gezellig en leuk om weer aan herinnert te worden. Daarna verder, ik ben in de ochtend lekker gaan sporten en toen ik terug kwam heb ik de badkamer grondig schoongemaakt. Dit was wel even nodig, want vorige week had ik het dus ook niet gedaan omdat ik ziek was. Ik had me sportkleding nog aan want ik had me voorgenomen lekker te gaan douche in een schone badkamer. Toen werd ik gebeld, door een vreemd nummer. Het nummer bleek van een hotel te zijn waar mijn vriend op dat moment was. Hij vertelde dat hij was gevallen met de mountainbike en dat hij het vermoeden had dat zijn had gebroken was. Vermoedelijk een openbreuk omdat er ook bloed bij was. Ik ben naar mijn ouder gegaan (nog steeds in mijn vieze sportkleding) en zijn naar hem toegereden en door gegaan naar het ziekenhuis. We waren rond een uur of 2 in het ziekenhuis en hebben daar tot 6 uur gezeten. Om een lang verhaal kort te maken, zijn hand is gelukkig niet gebroken, maar waarschijnlijk ontwricht geweest. Door die ontwrichting is zijn huid aan de binnenkant van zijn hand opengescheurd en dat moest gehecht worden. Omdat niet alle viezigheid uit die wond kon komen hebben ze het vanuit binnen gehecht en moet hij het 4 keer per dag spoelen om die wond schoon te houden. Hier is hij helaas de komende 14 dagen nog wel mee zoet en daarbij natuurlijk ik ook.

 

Kortom, een week vol met pech, maar helaas kan je niet alles voorkomen. Er zijn ook een heleboel dingen waar ik ontzettend blij mee ben. Maar helaas onthoud je al snel de negatieve dingen. We hebben nu een nieuwe week, nieuwe kansen en we gaan er weer lekker tegen aan.

 

Q: Hoe was jou week?

Schermafbeelding 2015-09-22 om 20.20.42 

Er zijn nog geen reacties. Wees de eerste!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Silvia Zaaijer

Blogger 💻| YouTube 📹| 27🎈| Vegan🌱 | Running 🏃🏼‍♀️| Fotografie 📷| Health 🍎|Yoga🙏🏻 | 💌info@maandagmorgenmodel.nl

Bloggers Keurmerk