Lifestyle | Photo Dairy #88

05/10/2015, In: Lifestyle
0

 

Ik kom er nu achter dat ik eigenlijk helemaal niet veel foto’s heb gemaakt deze week. Ik heb deze week veel gewerkt en ik merk toch dat ik dan veel minder op sociale media zit. Toch kan ik een leuk artikel voor jullie maken, maar probeer ik komende week toch wel meer foto’s te maken. Ik vind het namelijk zelf ontzettend leuk om dat allemaal terug te zien en natuurlijk om de Photo Dairy in elkaar te zetten.

Maandag

maandag
De dag na het feest weekend. Afgelopen weekend heb ik mijn verjaardag gevierd, maar nu was het tijd om alles op te ruimen. Helaas, ik vond het erg jammer, maar ik kan moeilijk de hele jaar de slingers laten hangen. Ik had van mijn vriendinnen een super gaaf spandoek gekregen, en een mooi fotoboek met allemaal mooie herinneringen! Ook heb ik even een geborreld met vrienden om het mooie weekend af te sluiten, kortom het was een hele gezellige dag!

 

Woensdag

woensdag

Vandaag heb ik lekker aan mijn blog gewerkt en producten uitgeprobeerd. Dat is het leuke van bloggen natuurlijk, want zo leer je allemaal nieuwe dingen kennen. En vandaag moest ik net zoals dinsdag lekker aan de slag bij de Only.

 

Donderdag

donderdag

Ook vandaag heb ik gewerkt en vond ik iets leuks in de brievenbus. Namelijk mijn ‘diploma’ van de cursus Kinderpsychologie. Die had ik al een tijdje geleden gehaald, maar mocht hem nu ook in ontvangst nemen. Helaas werd ik deze avond een beetje ziek, dus ik heb de rest van de avond rustig aan gedaan.

 

Vrijdag

vrijdag

Vandaag was ik lekker een dagje vrij en dat had ik voor mijn gevoel echt wel nodig. Ik was gisteravond niet lekker geworden en vanochtend was ik ook helemaal niet topfit. Maar gelukkig ging het later in de dag wel beter. Ik ben lekker met mijn ouders en de hond naar het bos gegaan en ik mocht ook nog eens in de mand van de hond. Hij wordt steeds rustiger en je kan ook steeds beter met hem knuffelen.

 

Zaterdag

zaterdag

Het was een drukke zaterdag, want eerst moest ik werken en daarna hadden we 2 verjaardagen. Het is een beetje het verjaardag weekend dit weekend, want morgen hebben we ook nog een verjaardag. Omdat het z’n feestavond was, wilde ik ook wel een feestlook hebben.

 

Zondag

zondag

Ook vandaag hadden we dus een verjaardag en daar hebben ze 2 lieve kittens. Ik heb er nu 1 op de foto, maar zij is zo schattig! Ik moest er wel de hele tijd naar kijken en foto’s maken.

 

Kortom het was een super leuke en beetje drukke week. Nu op zondagavond is het tijd om even rustig aan te doen en klaar te stomen voor komende week.

 

Q: Hoe was  jou week?

Schermafbeelding 2015-09-22 om 20.20.42

Er zijn nog geen reacties. Wees de eerste!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Silvia Zaaijer

Blogger 💻| YouTube 📹| 27🎈| Vegan🌱 | Running 🏃🏼‍♀️| Fotografie 📷| Health 🍎|Yoga🙏🏻 | 💌info@maandagmorgenmodel.nl

Bloggers Keurmerk