Lifestyle | Photo Dairy #87

28/09/2015, In: Lifestyle, Personal
0

Vandaag heb ik voor jullie een speciale Photo Dairy. Ik ga namelijk één dag laten zien in deze Photo Dairy, namelijk mijn verjaardag. Op 23 september ben ik 25 geworden en dat hebben we groots gevierd. Dit is de Photo Dairy van woensdag, maar ik heb mijn verjaardag afgelopen weekend met vrienden en familie ook nog gevierd. Maar op woensdag ben ik ook enorm verrast!

IMG_5049

Als eerste begon mijn verjaardag met uitslapen en lekker uitgebreid douche, een heerlijke start van de dag!

IMG_5052

Daarna kwam ik de woonkamer in en had mijn vriend het hele huis versierd, en was het voor iedereen wel duidelijk dat ik 25 ben geworden. Het erge eigenlijk was, dat ik bang was dat hij de slingers zou vergeten. Elke verjaardag die ik tot nu toe heb gehad, had ik slingers en dan voel ik me echt helemaal jarig! Maar hij had alles goed geregeld, met ballonnen en slingers, alles erop en eraan!
IMG_5053

Ook kreeg ik een hele mooie en grote kaart van Blond Amsterdam! En tot mijn grote verrassing kreeg ik ook nog een mooi macro lens! Nu kan ik nog mooiere foto’s maken voor mijn site!!

IMG_5055

Daarna gingen we lekker ontbijten met croissantjes met jam.

IMG_5056

Het ontbijt was onder genot van onze favoriete serie: Lost! Het is echt enorm spannend en we zijn nu bij het einde van seizoen 3. Het is echt een serie de we samen volgen!

IMG_5057

Tot mijn verbazing had mijn vriend niet alleen de binnenkant versierd, maar ook nog eens de buitenkant. Die had ik helemaal niet aan zien komen. Ik vond het wel super gedaan en voelde me echt helemaal jarig!

IMG_5058

Toen zijn we in de auto gestapt en gingen we onderweg naar Scheveningen, om heerlijk uit te waaien op het strand!

IMG_5059

IMG_5060

IMG_5061

Tijdens het wandelen kwamen we dit busje tegen. Ik keek vroeger altijd Otje en die had ook z’n bus, maar volgens mij in het blauw! Maar hier moest ik wel een foto van maken!
IMG_5062

IMG_5066

Uiteindelijk hebben we even wat gedronken bij een strandtentje, waar ze leuke haardjes hadden in de tafels. Dat zag er echt heel gezellig uit.

IMG_5067

Toen zijn we door gewandeld de andere kant op en kwamen we de beelden tegen van het beeldenmuseum. Natuurlijk moesten we daar ook een aantal foto’s van maken.

IMG_5071

Bij mij word vaak de grap gemaakt over mijn grote voeten, maar hieraan kon ik in tippen. Haha!

Het was een super leuke dag en ik heb me echt enorm jarig gevoeld. Ook van het weekend, toen ik het heb gevierd met mijn vrienden en familie, heb ik het echt super gehad. Als je z’n leuke dag hebt gehad, dan maakt het cijfertje 25 helemaal niet uit. Ik heb er enorm van genoten!

Q: Hoe zou jij je verjaardag willen vieren?

Schermafbeelding 2015-09-22 om 20.20.42

Er zijn nog geen reacties. Wees de eerste!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Silvia Zaaijer

Blogger 💻| YouTube 📹| 27🎈| Vegan🌱 | Running 🏃🏼‍♀️| Fotografie 📷| Health 🍎|Yoga🙏🏻 | 💌info@maandagmorgenmodel.nl

Bloggers Keurmerk