Lifestyle | Photo Dairy #86

21/09/2015, In: Lifestyle
0

Vandaag is het weer maandag, dus tijd voor een Photo Dairy. Ook deze week had ik een beetje moeite met het maken van foto’s, omdat ik er gewoon niet aan dacht. Ik moet nog steeds een beetje wennen dat ik nu hele dagen aan het werk ben en dat ik dus niet altijd me telefoon op zak heb. Ook kan ik op het werk natuurlijk niet echt andere foto’s maken dan van mezelf, dus er zitten deze week aardig wat selfies in. Mijn doel voor volgende week, jullie meer meenemen, met meer foto’s en niet alleen maar selfies.

Maar voor nu moeten jullie het er even mee doen, haha!
Ik begon mijn foto’s op een dinsdag, want maandag had ik helemaal geen foto’s gemaakt.

 

Dinsdag

dinsdag

dinsdag 2

Vandaag is een brillendagje, want ik kreeg mijn lenzen niet in. Ik moest bijna een nieuw pakje met lenzen open maken en aan het einde van de lenzen zitten ze soms gewoon niet lekker. Dus dan maar mijn bril. Vandaag moest ik de hele dag werken. Tijdens het werken heb ik ook een foto gemaakt en ik vind dit bloemetjes shirt zo leuk. Het is vrolijk en met een vest heerlijk voor de herfst.

 

Woensdag

woensdag

Ook vandaag was ik aan het werk en heb ik weinig foto’s gemaakt. Maar ook vandaag had ik mijn bril op, het is wel even wennen tijdens het werken. Maar het is niet erg en ik vind het nog steeds prima staan, ook al ben ik mijn lenzen nu meer gewend.

 

Donderdag

donderdag

donderdag 2 

Vandaag stond ik beschikbaar om in te vallen, maar ik werd helaas niet gebeld. En dan duurt de dag enorm lang. Ik heb vandaag rustig aan gedaan en de tijd genomen om even bij te tanken en voor mijn blog even iets vooruit te werken. Ik vind het moeilijk om vooruit te blijven werken en voor aankomende week is dat ook niet echt gelukt. Helaas.

Ik ben in de middag even met mijn vader door het bos gelopen om de hond even uit te laten. Het was de hele dag al grijs en nat weer, maar even een frisse neus halen is altijd even fijn en lekker. Vooral als je de hele dag binnen hebt gezeten. Dus met de paraplu lekker door de regen een wandeling gemaakt en ik voelde me daarna echt stukken beter.

 

Zaterdag

zaterdag

Ook gisteren en vandaag heb ik weinig foto’s gemaakt, wat eigenlijk best jammer is. Maar we hadden deze avond gezellig met een aantal gezellige vrienden afgesproken en ik vond het wel even leuk om me daar helemaal klaar voor te maken. Ik had vandaag de hele dag gewerkt, en een gezellig drankje drinken om het weekend te vieren, vond ik zeker een goed idee.

 

Zondag

 zondag

zondag 2

Vanochtend werd ik wakker van de wekker die om 9.00 stond, ik vroeg me die ochtend echt af waarom? Ik had namelijk afgesproken om te sporten met mijn moeder, maar omdat het gisteren nogal laat was geworden, was ik een beetje moe. Maar toch heb ik me sportkleding aangetrokken en ben ik gaan sporten. Ik moest natuurlijk ook nog even een foto maken toen ik terugkwam, omdat het me toch was gelukt en beter dan verwacht nog. Dat is dan ook nog eens een pluspunt. Omdat ik meteen dus zo actief was, heb ik ook nog boodschappen gedaan en het huis schoongemaakt. Zo kan ik morgen fris en fruitig starten met een nieuwe week!

 

Q: Hoe was jouw week?

 Slotfoto Artikel

Er zijn nog geen reacties. Wees de eerste!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Silvia Zaaijer

Blogger 💻| YouTube 📹| 27🎈| Vegan🌱 | Running 🏃🏼‍♀️| Fotografie 📷| Health 🍎|Yoga🙏🏻 | 💌info@maandagmorgenmodel.nl

LAATSTE BERICHTEN

Bloggers Keurmerk