Lifestyle | Photo Dairy #85

14/09/2015, In: Lifestyle
0

Vandaag is het maandag, weer een nieuw begin van de week. En ik start de week weer, heerlijk vertrouwd, met een Photo Dairy. Deze keer heb ik eigenlijk helemaal niet zoveel foto’s gemaakt, maar toch wil ik ze graag met jullie delen.

Maandag

maandag 1

 

Het is weer een week waarin ik genoeg ga werken, wat ik ook helemaal niet erg vind. Maar het betekend wel dat ik op andere momenten aan mijn blog moet werken, dat is dus meestal voordat ik naar mijn werk ga. Dus in de ochtend was ik bezig met het maken van foto’s van deze lipstick, voordat ik aan het werk ging!

Dinsdag

dinsdag

 

Vandaag was ik een dagje vrij en nam ik het er ook echt van. Ik ben inmiddels al 2 keer begonnen aan de serie Gossip Girl, maar elke keer moet ik stoppen omdat het niet meewerkt. Of de bestanden lezen niet meer of ik heb een deel van het seizoen niet. Nu vond ik het op Netflix, geweldig! Eindelijk kon ik mijn serie gaan afkijken, of toch niet? Nee! Ik ben zeer teleurgesteld, want Netflix heeft Gossip Girl eraf gehaald. Waarom kan ik die serie gewoon niet afkijken en eindelijk te weten komen wie Gossip Girl is?!

Woensdag

woensdag

 

Ja, het is woensdag en weer een werkdagje. Helemaal niet erg, want ik heb het enorm naar mijn zin bij de Only.

Donderdag

donderdag

 

Ook vandaag was het een werkdagje en ik merk dat ik dan weinig op social media zit. Ik ben na het werken ook gewoon moe en heb ik nergens meer zin in. Dit is, volgens mij, gewoon een kwestie van wennen. Ik ben natuurlijk niet gewend om zoveel dagen 8 uur lang achter elkaar te staan. Uiteindelijk  hoop ik dat ik ook na mijn werk iets meer energie heb, zodat ik nog lekker kan gaan bloggen ofzo.

Zaterdag

zaterdag

 

Gisteren heb ik helemaal geen foto’s gemaakt, terwijl ik wel gewoon vrij was. Even een dagje schoonmaken en bloggen, helemaal vergeten om bezig te zijn met foto’s. Maar vandaag had ik in de avond gezellig afgesproken met Sara, die ik voor mij gevoel al eeuwen niet gezien had. In werkelijkheid maar 2 weken, maar toch! We hebben heerlijk samen een wijntje gedronken en flink gelachen. Heerlijk z’n avondje!

Nu is het weekend helaas voorbij, maar volgende week probeer ik meer foto’s te maken voor jullie en jullie nog meer mee te nemen in mijn leven.

Q: Hoe was jouw week?

Slotfoto Artikel

Er zijn nog geen reacties. Wees de eerste!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Silvia Zaaijer

Blogger 💻| YouTube 📹| 27🎈| Vegan🌱 | Running 🏃🏼‍♀️| Fotografie 📷| Health 🍎|Yoga🙏🏻 | 💌info@maandagmorgenmodel.nl

Bloggers Keurmerk