Lifestyle | Photo Dairy #84

07/09/2015, In: Lifestyle
0

Vandaag is het weer maandag, dit betekend voor de komende tijd weer dat er een Photo Dairy online gaat komen. Met het zomerrooster is de Photo Dairy vaak komen te vervallen, wat ik eigenlijk zonde vind. Juist door dat artikel kunnen jullie een leuk kijkje nemen in mijn leven, dus vanaf vandaag elke maandag weer lekker de tijd voor een Photo Dairy!

a maandag

Maandag

Vandaag was even een spannende dag voor mij, want ik had mijn aller-eerste-werkdag bij de Only. Zoals ik al eerder in een artikel had geschreven is dat ik een nieuwe baan heb. Het is namelijk ontzettend moeilijk om als leerkracht aan het werk te komen en de prognose die ze hebben gegeven is 5 tot 10 jaar onzekerheid en geen vast contract. Dat betekend dat ik tot ongeveer mijn 35ste zou moeten blijven invallen en geen vast inkomen kan hebben. Dat is natuurlijk bizar lang! Omdat ik toch een beetje zekerheid wilde hebben, ben ik gaan werken in een super leuke kledingwinkel, genaamd Only! Dit doe ik parttime, zodat ik nog wel kan blijven invallen als juf, want daar ligt toch echt mijn hart!

b dinsdag

Dinsdag

Vandaag hoefde ik niet te werken bij de Only en stond ik beschikbaar om opgeroepen te worden om les te geven. Maar helaas hadden ze niemand nodig en besloot ik deze dag te gebruiken om te bloggen en vloggen! Zo heb ik de dag toch nog nuttig besteed!

c dinsdag a

Dinsdag

Vandaag at ik ook kip pesto, met stokjes. Ik vind het best fijn om met stokjes te eten, want dat verplicht me om rustig aan te eten en niet alles naar binnen te schrokken. Dit is natuurlijk ook een stuk beter, maar ik betrap mezelf er wel eens op dat ik heel snel eet en daarna last heb van mijn buik. Nou met stokjes is het onmogelijk om heel snel te eten.

d dinsdag b

Dinsdag

Vandaag even genieten van de avond, met heerlijke kaarsjes aan!

e woensdag

Woensdag

Ik ging nog even editten voordat ik ging werken, ik hoef namelijk maar om 10.00 te beginnen. En omdat ik vaak vroeg wakker ben heb ik daarvoor nog tijd over. Ideaal!

f woensdag a

Woensdag

Omdat ik vandaag alleen at, heb ik mezelf maar even verwent met sushi. Daar mag je me echt voor wakker maken, want ik houd van sushi. Ik had best wel veel bestel, ze vroegen zelfs of ik 2 paar stokjes wilde, maar ik had er zo zin in, dat ik echt alles opgegeten heb. Oeps!

g donderdag

Donderdag

Dit vind ik ideaal aan het begin van de herfst! Namelijk leuke tv programma’s! Hier ben ik aan het kijken naar Expeditie Robinson, waar Teske natuurlijk aan meedoet. Nu ben ik meteen helemaal voor Teske!! You go girl!

h vrijdag

Vrijdag

Vandaag was ik ook beschikbaar als leerkracht, maar ook vandaag was ik helaas niet nodig. Toen besloot ik het hele huis schoon te maken, want dat was er even bij ingeschoten de rest van de week. Ik moet me ritme nog een beetje zoeken, omdat ik nu natuurlijk ook werk.

i zaterdag

Zaterdag

Ook vandaag ben ik aan het werk in de Only. Ik moest er echt weer even aan wennen om in het weekend te werken, want dat heb ik in tijden niet meer gedaan. Niet dat ik het erg vind, maar het is even wennen. Gelukkig is zaterdag een heerlijke drukke dag dus de tijd vloog voorbij!

j zondag

Zondag

Ik wilde vandaag mijn haar in een knot, maar mijn knot besloot elke keer opzij te vallen. Dat zag er enorm raar uit. Waarom?!

k zondag a

Zondag

Omdat mijn haar echt niet wilde zitten ben ik voor de beste oplossing gegaan, namelijk invlechten! Als mijn haar niet wil zitten is dit echt de beste oplossing!

l zondag b

Zondag

Ook vandaag was ik weer aan het werk, want sindskort is ook in Ede een koopzondag. Het was wel enorm rustig, maar wel erg gezellig! Nu ga ik even genieten van de avond, mijn weekend, en kan ik morgen de dag weer fris en fruitig beginnen, jawel, bij de Only!

Q: Hoe was jouw week?

Slotfoto Artikel

Er zijn nog geen reacties. Wees de eerste!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Silvia Zaaijer

Blogger 💻| YouTube 📹| 27🎈| Vegan🌱 | Running 🏃🏼‍♀️| Fotografie 📷| Health 🍎|Yoga🙏🏻 | 💌info@maandagmorgenmodel.nl

Bloggers Keurmerk