Lifestyle | Photo Dairy #103

18/01/2016, In: Lifestyle
0

 

Het is weer maandag, en dat betekend maar een ding! Een Photo Dairy! Ik vind dit altijd een heel leuk artikel om te maken, omdat ik de week nog een keer beleef. Soms vergeet je die leuke momenten waar je een foto van hebt gemaakt, maar door dit artikel beleef ik ze lekker nog een keertje. Nu was het afgelopen week niet een heel bijzondere week, vooral niet op mijn Instagram. Er zijn wel leuke dingen gebeurt, maar ik hoop daar deze week meer over te weten en hopelijk kan ik jullie in de volgende Photo Dairy meer vertellen! Spannend! Maar nu eerst, de maandag, of eigenlijk zondagavond.

 

Zondagavond

 zo avond

Ik ben begonnen met het boek van ‘De Groene Meisjes’, waar inmiddels ook al een review van online staat. Ik heb eigenlijk de hele avond gelezen, want ik vond het zo interessant. Ik vind het op een fijne manier geschreven, dat ik hem bijna helemaal uit heb gelezen.

 

Maandag

maandag

maandag 2 

Nu had ik gisteren bijna het boek uit, maar deze ochtend heb ik hem helemaal uit gelezen. Ik was vroeg wakker en dacht, ik wil het boek uitlezen. Als ik dat op een maandagochtend denk, dan is het een goed boek hoor haha! Vandaag heb ik in de middag ook nog even gewerkt, want dat moet ook gebeuren!

 

Dinsdag

 dinsdag

Vandaag was het ook een werkdagje voor mij. Ik probeer gezonder te eten en het is dan leuk om gezonde dingen mee te nemen en te laten zien dat het lukt. Hier heb ik een grote mok groene thee en een bakje met amandelen.

 

Woensdag

 woensdag

Vandaag was ik niet zo lekker, dus eigenlijk geen bijzondere dag. Wel hoop ik jullie snel iets leuks en nieuws te vertellen, maar helaas kan dat nog niet. Ik hoop dat het volgende week wel kan, want ik ben super enthousiast. Aan het einde van de dag, maar lekker op de bank geploft.

 

Donderdag

 donderdag

donderdag 2

Dit was een beetje een gekke dag. In de ochtend ben ik weer gaan sporten, dit keer heb ik mijn benen getraind. Ik heb nu een ander sportschema en ik zal proberen om jullie meer mee te nemen via instagram, want dat vind ik bij andere altijd leuk om te zien. Daarna ben ik naar de Action geweest en heb ik een yoga matje en sportbh’s gekocht, goedkoop en ook nog een fijn! Daarna moest ik onverwachts werken. Dus een drukkere dag dan ik had verwacht.

 

Vrijdag

Vandaag heb ik helemaal geen foto’s en ik vroeg me serieus af waarom. Ik ben met een DIY project bezig bij mijn ouders en ik ben helemaal vergeten om daar foto’s van te maken. Ik hoop dat ik er binnenkort een artikel van kan maken, want ik ben er al helemaal enthousiast over.

 

Zaterdag

 zaterdag

zaterdag 2

Vandaag had ik een nieuwe stampot gemaakt, die ook nog eens wat goed gekeurd! Lekkere kleurrijke en vegetarische stampot. Ook zaten we natuurlijk klaar, op de bank, met gezellige kaarsjes, voor Wie is de mol!! Ik ben ervan overtuigd dat het of Tim is, of Marjolein!

Q: Hoe was jouw week?

afsluiting artikel

Er zijn nog geen reacties. Wees de eerste!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Silvia Zaaijer

Blogger 💻| YouTube 📹| 27🎈| Vegan🌱 | Running 🏃🏼‍♀️| Fotografie 📷| Health 🍎|Yoga🙏🏻 | 💌info@maandagmorgenmodel.nl

Bloggers Keurmerk