Lifestyle | Photo Dairy #102

11/01/2016, In: Lifestyle
0

Ook vandaag, heb ik voor jullie een Photo Dairy, want het is natuurlijk weer maandag. Afgelopen week was voor mij een beetje een hectische week, waar ik helaas nog niet over kan zeggen. Ik hoop dat ik snel, iets meer duidelijkheid heb, en dan maak ik zeker even een artikel over de gebeurtenissen van de afgelopen week. Omdat ik dit allemaal niet met jullie kon delen, heb ik minder foto’s gemaakt. Toch is het me gelukt om elke dag in ieder geval één foto te maken, dus het is wel een leuk artikel!

Maandag

 maandag

maandag 2

Vandaag was ik de ochtend vrij, en ik had even de tijd genomen om het bos in te gaan, samen met mijn ouders en de hond. Omdat het zoveel had geregend, was het zeiknat in het bos. Natuurlijk is dat helemaal niet erg als ik mijn regenlaarzen aan heb, maar dan heb je toch een natte blije hond, en daarbij blijf ik niet altijd even schoon. Oeps.

 

Dinsdag

 dinsdag

Vandaag mocht ik ook een middag werken, voor de rest had ik best een volle dag, met in de ochtend een afspraak en in de avond een lesje yoga. Dan is het heerlijk om op de bank te ploffen en klaar te zijn met z’n dag. Leuk, maar wel even vol.

 

Woensdag

 woensdag

woensdag 2

Mijn laatste middagje werken, helaas heb ik weinig uren om te werken, maar alle uurtjes zijn mooi meegenomen. Vandaag voelde ik me echt verkouden en had ik mijn holtes goed vol zitten. Doordat ik zo verkouden was, had ik ook dikke ogen, waardoor mijn lenzen niet echt fijn in gingen. Dan maar een dagje mijn bril op!  En als ik zo verkouden ben, dan helpt er niet heel veel. Alleen stomen, gewoon met kokend water, even twee keer op een dag en je bent je verkoudheid zo kwijt. Ik heb er in totaal 1.5 dag mee gelopen en nu is het klaar.

 

Donderdag

 donderdag

Vandaag was ik met iemand van de sportschool trainen, iemand die er veel meer verstand van heeft dan ik. Het is zo leuk om van iemand dat soort dingen te leren en het was ook nog eens heel gezellig. We hebben dinsdag voor de yoga nog even afgesproken om de armen goed te trainen. Maar ik moet bekennen, wat had ik een spierpijn. Twee dagen lang! Maar daarna was het ook klaar, dus dat is ook een goed teken! Ook had ik vandaag een belangrijke afspraak, waarover ik jullie snel (hoop) meer te kunnen vertellen! Spannnend!!

 

Vrijdag

 vrijdag

Dit was zeker nog een dag met spierpijn, en behoorlijk ook, maar dan heb je wel goed getraind. Ik heb in de avond yoga gedaan, om mijn spieren wel los en soepel te houden. Dit heeft zo goed geholpen! In de middag heb ik wel even lekker rustig aan gedaan, en de film Spijt van het boek van Carry Slee gekeken. Zeker een aanrader, want het is een mooie film!

 

Zaterdag

 zaterdag

In de ochtend hebben mijn vriend en ik een proefrit gemaakt en de Citroën DS 5, wat een supergave auto is. En daarna ben ik gegaan naar Sara, om vanouds gezellig te doen. En dat was zeker weer gelukt!

 

Zondag

zondag 

De dag goed beginnen met een lekker ontbijtje, voordat ik ga sporten. Maar ook een minder goed begin, omdat ik erachter kwam dat ik mijn video vergeten was online te zetten, oeps! Nou ja, niet zo streng voor mezelf, dat kan natuurlijk gebeuren, maar het was wel even onhandig! Nu staat hij online en kan je hem zeker even bekijken, het is een video waarin ik gezonde documentaires van Netflix bespreek, misschien is het een inspiratie als je daarna opzoek bent.

Mijn week was druk en chaotisch, ook al heb ik weinig gewerkt. Ik hoop dat ik jullie snel meer kan vertellen over de afspraken afgelopen week, maar ik hoop deze week wat meer duidelijkheid te krijgen.

Q: Hoe was jou week?

afsluiting artikel

Er zijn nog geen reacties. Wees de eerste!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Silvia Zaaijer

Blogger 💻| YouTube 📹| 27🎈| Vegan🌱 | Running 🏃🏼‍♀️| Fotografie 📷| Health 🍎|Yoga🙏🏻 | 💌info@maandagmorgenmodel.nl

Bloggers Keurmerk