Lifestyle | Photo Dairy #101

04/01/2016, In: Lifestyle
0

 

Ik begin deze Photo Dairy natuurlijk als eerste met een mededeling: Gelukkig Nieuwjaar! Dit is de eerste week van het nieuwe jaar, waarin de meeste mensen starten met hun goede voornemens, daar heb ik al een heel artikel aan gewijd, nu is het tijd voor een terugblik op afgelopen week!

zondag

zondag 2

Ik ben begonnen met de zondag, want die had ik niet meer in mijn laatste Photo Dairy gedaan. Ik had zelf paprikasoep gemaakt, wat echt enorm goed gelukt was (al zeg ik het zelf). Dit is zeker een soep die ik nog een keer ga maken. Ook heb ik deze mooie ring gekregen van mijn vriend voor de kerst. Nu was hij te groot, maar dankzij de koopzondag konden we hem kleiner laten maken en kon ik hem snel om doen.

maandag

Ik moest nog wel werken, maar mijn vriend had al vakantie. De avond hebben we lekker met zijn tweeën Flikken Maastricht gekeken. Dat is een serie die we allebei erg leuk vinden, dan is het extra leuk om te kijken.

woensdag

woensdag 2 

Vanaf vandaag had ik ook vrij, maar ik was wel heel vroeg wakker. Dus ik ging even lekker terug in de tijd en Pocahontas kijken. Ik vind het nog steeds een mooie film, met een mooie boodschap. In de middag heb ik gezellig met mijn lieve vriendinnetje Dionne geluncht. En toen besefte ik echt dat het jaar bijna was afgelopen, het is echt snel gegaan.

donderdag

donderdag 2

donderdag 3

donderdag 4

 

Het is vandaag oudejaarsdag, en ik besloot de dag te beginnen met een wandeling door het bos, met mijn ouders en de hond. Daarna heb ik mijn nagels even bijgewerkt, voor de party van die avond. We hebben namelijk een Ugly Sweater Party. Natuurlijk had ik ook een Ugly Sweater aan. Het was een supergezellige party en we hebben heerlijk bij het kampvuur gezeten!

vrijdag

vrijdag 2 

De eerste dag van het nieuwe jaar, daarin heb ik met de familie van mijn vaders kant een traditie. Dan komen we allemaal bij elkaar en dan gaan we Chinees eten. Dat was ook heel erg leuk!

zaterdag

zaterdag 2 

Dit was de eerste normale dag van het nieuwe jaar en ondanks dat ik de feestdagen heel erg leuk vond, ben ik er nu wel klaar mee. Tijd om alles op te ruimen en terug te gaan naar het ‘normale’ leven. Ook zijn we wezen winkelen bij Decatlon in Apeldoorn. Daar heb ik een mooie nieuwe sportoutfit gekocht, voor het nieuwe jaar en mijn goede voornemens.

laatste zondag 

Vandaag begonnen de goede voornemens goed, want ik heb een uur goed gesport. Het ging ook beter dan verwacht en ik heb er helemaal zin in om er tegenaan te gaan.

Dit was mijn afgelopen week en ik heb gewoon zin om komende week te beginnen, ik heb het gevoel dat dit jaar weleens een goed jaar kan worden!

Q: Hoe was jouw week?

afsluiting artikel

Er zijn nog geen reacties. Wees de eerste!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Silvia Zaaijer

Blogger 💻| YouTube 📹| 27🎈| Vegan🌱 | Running 🏃🏼‍♀️| Fotografie 📷| Health 🍎|Yoga🙏🏻 | 💌info@maandagmorgenmodel.nl

Bloggers Keurmerk