Lifestyle | Photo Dairy #100

28/12/2015, In: Lifestyle
0

 

Dit is alweer de laatste Photo Dairy van het jaar en ook nog eens de 100ste! Dat sluit het jaar wel mooi af natuurlijk. Ik heb de afgelopen week erg genoten van de leuke dagen en daarom heb ik ook extra zin om deze Photo Dairy te maken. Laten we snel beginnen!

Maandag

 PD 100 maandag

Vandaag moest ik een middagje werken, en voor de rest heb ik lekker rustig aan gedaan.

Dinsdag

 PD 100 dinsdag

Vandaag was ik een dagje vrij en was ik in de Intratuin opzoek naar de laatste kerstcadeautjes. Als ik de Intratuin in loop dan moet ik altijd even bij de diertjes kijken, en de cavia’s en de konijntjes zijn dan echt mijn favoriet. Nu lagen ze er zo lief bij!

Woensdag

 PD 100 woensdag

Vandaag ging ik even sporten, ik had gisteren al Yoga gedaan, maar met die kerstdagen dacht ik, dat komt er anders niet meer van. Dus mijn planning was 1 uurtjes bodycombat. Nu vond ik het zo enorm zwaar dat ik het maar 30 minuten volhield. Nu is mijn doel zeker om uiteindelijk een hele les mee te kunnen doen.

Donderdag

 PD 100 donderdag

Pd 100 donderdag 2

PD 100 donderdag 3

Vandaag moest ik ook even een middagje werken, met leuke collega’s die ik al een tijdje niet meer had gezien. Daar had ik wel erg veel zin in! Natuurlijk was het ook Kerstavond en mijn vriend en ik gingen lekker gourmetten bij mijn ouders. Na het gourmetten hebben we nog ouderwets spelletjes gespeeld, zoals de Toren van Pisa.

 

Vrijdag

 PD 100 vrijdag

PD 100 vrijdag 2

PD 100 vrijdag 3

Oftewel 1e kerstdag! Dit begon bij ons lekker met een ontbijtje, verse sap en lekkere broodjes. Wat wil je nog meer! Uiteindelijk hebben we nog even Monopoly gespeeld en zijn we naar mijn neef gegaan, waar we met de familie hebben gegeten. Uiteindelijk hebben we samen op de bank nog even een film gekeken!

Zaterdag

 PD 100 zaterdag

PD 100 zaterdag 2

Oftewel 2e kerstdag, begon bij mij met de film Mean Girls, die ik op Netflix heb gekeken. Daarna heb ik me klaar gemaakt voor een gezellig etentje bij de broer van me vriend. Daar hebben we ook lekker gegourmet!

Het was een hele leuke week, met veel en lekker eten. Ik hoop dat iedereen genoten heeft van de kerstdagen en nu op naar Oud&Nieuw! Dan kunnen we weer fris en fruitig starten met het nieuwe jaar!

Q: Wat heb jij gedaan met Kerst?

afsluiting artikel

Er zijn nog geen reacties. Wees de eerste!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Silvia Zaaijer

Blogger 💻| YouTube 📹| 27🎈| Vegan🌱 | Running 🏃🏼‍♀️| Fotografie 📷| Health 🍎|Yoga🙏🏻 | 💌info@maandagmorgenmodel.nl

Bloggers Keurmerk