Lifestyle | Ontspanning

13/07/2015, In: Lifestyle
0

Ja, voor mij (en waarschijnlijke vele andere) is de vakantie officieel begonnen. En als ik aan vakantie denk, dan denk ik zeker aan ontspanning. Alle spanningen die je in het dagelijkse leven hebt, of het nu met school of werk is, met de vakantie kan je de even laten gaan. Even bijtanken voordat je weer hard aan het werk moet. Daarom wil ik jullie laten zien, hoe ik me het beste kan ontspannen en wat ik meestal doe als ik vakantie heb.

Schermafbeelding 2015-06-28 om 12.07.03

Terrasje pakken:

Wat ik graag doe is afspreken met vriendinnen en als het dan ook nog eens mooi weer is, een terrasje pakken. Heerlijk even bijkletsen en gezellig een drankje drinken, daar kan ik even van ontspannen. Dit is ook heerlijk op een doordeweekse avond (het liefst in de vakantie natuurlijk), om de dag lekker mee af te sluiten.

 

Schermafbeelding 2015-06-28 om 12.07.29

Serie kijken:

We zijn natuurlijk in Nederland en daar is het weer niet altijd even zomers, helaas. Daarom vind ik het ook erg leuk om series te kijken. Op dit moment ben ik de serie Gossip Girl aan het kijken. Daar was ik ooit een keer aan begonnen, maar nooit afgekeken. Dat ga ik dus lekker doen in de vakantie.

 

 

 

Schermafbeelding 2015-06-28 om 12.07.39

 

Nagels lakken:

Ik vind het fijn, vooral in de zomer, dat mijn voeten er verzorgt uitziet. Vooral omdat ik in de zomer vaak mijn slippers draag, vind ik het leuk om een leuk kleurtje om mijn teennagels te doen. En in de vakantie neem ik daar even extra de tijd voor.

 

 

Schermafbeelding 2015-06-28 om 12.07.56

 

Uitslapen:

Ik ben er nog niet heel goed in, en helaas word ik er meestal goed in aan het einde van de vakantie. Maar het is heerlijk om wat langer op bed te liggen. Je hoeft niet perse te slapen, want ik vind het al heerlijk om even een serie te kijken of een tijdschrift te lezen.

 

Schermafbeelding 2015-06-28 om 12.08.21

YouTube video’s:

Je hebt nu alle tijd van de wereld, om alle Youtube video’s te bekijken die je maar wilt. Ik kijk dus niet alleen de video’s van de kanalen waar ik op geabonneerd ben, maar ik zoek lekker verder. Nu is mijn nieuwe verslaving, de planningsvideo. Zo leuk om te zien.
Schermafbeelding 2015-06-28 om 12.09.01

Koop mooie bloemen:

Zorg dat je huisje er mooi en vrolijk uitziet en hoe kan dat beter dan met bloemen. Het zorgt er ook nog eens voor dat het er lekker zomers uitziet. Het is ook leuk om ze uit te zoeken en echt de tijd te nemen om iets voor jezelf te kopen.
Schermafbeelding 2015-06-28 om 12.09.27

Bakken:

Nu kan je eindelijk eens dat recept maken of die ene koekjes bakken, die je al tijden wilde maken. Nu kan je de keukenprinses uithangen, zonder in tijdnood te komen. Wat wil je nog meer?

Schermafbeelding 2015-06-28 om 12.09.40

 

Lezen:

Nu kan je, met die heerlijke tijd over, eindelijk eens dat boek lezen. Of in ieder geval een leuk boek zoeken om te lezen. Want hoe cliché het ook is, lezen dat is ook ontspannen. Ik heb zeker weer een aantal boeken uitgezocht om in de vakantie te gaan lezen!

 

Q: Wat is jou ultieme tip om te ontspannen in de vakantie?

Slotfoto Artikel

Er zijn nog geen reacties. Wees de eerste!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Silvia Zaaijer

Blogger 💻| YouTube 📹| 27🎈| Vegan🌱 | Running 🏃🏼‍♀️| Fotografie 📷| Health 🍎|Yoga🙏🏻 | 💌info@maandagmorgenmodel.nl

Bloggers Keurmerk