Lifestyle | Mijn eetdagboek #2

02/10/2015, In: Lifestyle
0

Vandaag was een beetje een rare dag. Het begon prima en ik starte vol overtuiging de dag met het fotograferen van mijn eten voor dit artikel, mijn ‘Eetdagboek’. Maar het is een beetje een korte versie geworden, want het avondeten zit er niet bij. Helaas werd ik nadat ik gewerkt had, een beetje misselijk en voelde me ook erg slecht. Ondanks dat het een kort dagje is voor mijn ‘Eetdagboek’  wilde ik hem toch graag met jullie delen.

IMG_5126

Mijn ontbijt, was en enorme mok met melk. Ik vind het altijd fijn om de dag te beginnen met melk en drink het daarom ook graag en eigenlijk ook vaak. Hier hoor ik allemaal verschillende berichten, de ene geeft aan dat melk goed is voor je botten en de andere geeft aan dat melk juist heel slecht is. Ik ben graag van mening, vooral omdat ik enorm van melk houd, dat het gezond is. Ook al steek ik dan misschien mijn kop in het zand, maar ach!  Daarnaast eet ik een cracker met brie. Normaal gesproken hebben we geen brie in huis, maar dit was nog over van mijn verjaardag en natuurlijk is het zonde om weg te gooien.
IMG_5127

Voordat ik ging werken heb ik nog geluncht. Ik moet om 12.30 beginnen en dat vind ik zelf niet echt een fijne tijd. Ik had nog niet echt trek in de lunch, maar moest al wel even wat eten, omdat ik anders er geen tijd voor had. Maar ook hier dronk ik een enorme mok met melk en een broodje met Kip Kerie salade, wat we ook over hadden van mijn verjaardag.

IMG_5128

Nog voordat ik moest werken heb ik even twee handjes met zoute pinda’s gegeten. Ik had gewoon een beetje snacktrek en soms moet je daar maar even aan toegeven.
IMG_5129

Tijdens het werk had ik nog even een pauze, waarin het tijd was voor een soepje met crackers. Even wat energie voor de laatste loodjes tijdens het werken.

En toen..

Hield het op met eten, ik voel me nu ik het typ nog niet helemaal lekker. Ik ben nog erg misselijk en heb het koud. Ik denk even dat het eruit moet, want ik zat er al een tijdje tegen aan. Ik ga morgen een dagje rustig aan doen en dan knap ik weer helemaal op voor het weekend.

Als ik terugkijk naar mijn ‘Eetdagboek’ heb ik echt weer te weinig gedronken. Daar moet ik toch meer op gaan letten, want daardoor krijg ik vaak hoofdpijn aan het einde van de dag. Voor de rest heb ik ook weinig gegeten, maar dat komt natuurlijk ook omdat ik me niet lekker voelde. Ik dacht omdat mijn eerste keer dat ik mijn ‘Eetdagboek’ schreef, vorige maand, dat het deze keer veel beter zou gaan. Maar ik merk toch dat het moeilijk is om gewoontes te doorbreken en bijvoorbeeld meer te gaan drinken of meer te gaan eten. Maar ik ga voor de volgende keer weer met frisse moet er tegen aan en hopelijk heb ik dan een nog beter artikel waarin ik voldoende eet en drink.

Q: Wat is het lekkerste wat jij gegeten hebt vandaag?

Schermafbeelding 2015-09-22 om 20.20.42

Er zijn nog geen reacties. Wees de eerste!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Silvia Zaaijer

Blogger 💻| YouTube 📹| 27🎈| Vegan🌱 | Running 🏃🏼‍♀️| Fotografie 📷| Health 🍎|Yoga🙏🏻 | 💌info@maandagmorgenmodel.nl

LAATSTE BERICHTEN

Bloggers Keurmerk