Lifestyle | Mijn Eetdagboek #2

05/11/2015, In: Lifestyle
0

 

Ik ben de laatste tijd bezig met het gezond eten, in mijn vorige Eetdagboek heb ik dit ook proberen terug te laten komen. Toen ik dat Eetdagboek maakte, kwam ik tot de conclusie dat ik weinig at, en dat het best een beetje meer mag zijn. Niet alleen heb ik daarop gelet, maar ik ben ook bezig met vegetarische eten. Ik hoor alleen maar horrorverhalen, over kankerverwekkend vlees. Wat er allemaal wel niet in het vlees, en ook in vis, wordt gestopt. Daarom heb ik gesloten om dat niet meer te eten, voor mijn eigen gezondheid en natuurlijk ook voor de dieren. Ik kan niet meteen zeggen dat ik vegetarisch ben, maar ik ga in ieder geval me best ervoor doen.

Ik begon de dag met een goed ontbijtje. Ik heb de laatste tijd een beetje moeite met het ontbijt, maar het is het belangrijkste onderdeel van de dag. Met het ontbijt zorg je ervoor dat je je lichaam opstart. Daarom heb ik een smoothie gemaakt, en heb ik een lekkere kop theegedronken.

IMG_5373

In de smoothie zit 250 ml melk, handje met rood fruit, 1 banaan, 1 tl zemels, 1 el muesli, en een klein beetje water. Voor de rest dronk ik een aardbeien thee, met een beetje melk.

IMG_5375

Ik was naar mijn ouders gegaan, om een wandeling in het bos te maken en daar dronk ik nog een kopje ‘normale’ thee met melk.

IMG_5377

Hier was ik bijna vergeten om een foto te maken, maar ik dronk nog een kopje aardbeien thee met melk.

IMG_5379

Gisteren hadden we witte chocoladenoten gegeten, en er zat nog een klein beetje in de zak. Ik kon het gewoon niet laten liggen, dus heb ik het lekker opgegeten.

IMG_5381

Oeps, vergeten een foto te maken. Ik had ineens nogal haast om naar het werk te komen, want ik was de tijd eventjes vergeten. Maar ik heb een kaiserbroodje opgewarmt in de oven en daarom kruidenkaas gedaan en ook hierbij dronk ik aardbeienthee met melk.

IMG_5383

Lekker bezig, ook hier vergeet ik te fotograferen wat ik heb gegeten. Ik had twee boterhammen met pasta en een kopje groene thee. Dit was tijdens de pauze van het werk.

IMG_5386

Vandaag heb ik Falafel gemaakt. De laatste keer dat ik het maakte was het finaal mislukt. Daarom had ik nu maar kant en klare Falafel gekocht, en het was heerlijk! Zeker een maaltijd die ik vaker ga maken en helemaal vegetarisch!

IMG_5388

Omdat we nog een beetje trek hadden, hadden we wat loempiaatjes opgewarmd, met een beetje chillisaus.

Dat was het laatste wat ik heb gegeten en vandaag was het helemaal vegetarisch! Dat doel heb ik in ieder geval gehaald, ook heb ik voldoende en gedurende de dag genoeg gegeten, dus dat doel heb ik ook wel gehaald.

 

Q: Wat was het lekkerste wat jij vandaag hebt gegeten?

 Schermafbeelding 2015-09-22 om 20.20.42

Er zijn nog geen reacties. Wees de eerste!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Silvia Zaaijer

Blogger 💻| YouTube 📹| 27🎈| Vegan🌱 | Running 🏃🏼‍♀️| Fotografie 📷| Health 🍎|Yoga🙏🏻 | 💌info@maandagmorgenmodel.nl

Bloggers Keurmerk