Lifestyle | Kerst in huis

23/12/2015, In: Lifestyle
0

Vandaag heb ik voor jullie een leuk artikel, één van de leukste van het jaar, namelijk Kerst in huis! Ik ben helemaal in de kerststemming en dat mag ook wel 2 dagen voor kerst. Natuurlijk hebben we ons huis ook weer helemaal in de kerststemming gebracht en is het erg gezellig. Vorige jaar heb ik dit ook met jullie gedeeld, als je dat artikel wilt lezen klik dan hier.

kerstsfeer 1

kerstsfeer 3

kerstsfeer 4

Ook dit jaar hebben we flink uitgepakt met de versiering, om te beginnen bij de boom. We hebben de boom gekocht bij een boer, waar we ook vorige jaar onze kerstboom hebben gekocht. Dit keer hebben we gekozen voor de kleuren wit en koper. Koper schijnt een enorme trendkleur te zijn dit jaar en daar kwamen we achter ook, want veel dingen waren uitverkocht, maar we hebben hele leuke spulletjes gehaald.

kerstsfeer 5

kerstsfeer 6

kerstsfeer 7

kerstsfeer 8

kerstsfeer 9

kerstsfeer 10 

Niet alleen hebben we een kerstboom staan, ook hebben we de tafel weer mooi gedekt. Dat geeft toch een extra sfeer. En het koper van de kerstboom, komt mooi terug in de details van de tafel. Zo blijft alles toch één geheel. Niet alleen de eettafel hebben we versierd, we hebben er ook voor gekozen om op de salontafel wat koper te laten terugkomen, het geeft namelijk een hele warme sfeer. Het is toch een beetje kleur en warmte wat we een beetje miste in ons interieur.

kerstsfeer 2

Ik ben er helemaal klaar voor, voel me helemaal in de kerststemming en kan niet wachten om lekker te ontbijten met kerstbroodjes aan onze mooie tafel. Het leuke van de nieuwe spulletjes, is dat ze niet meteen na de kerst weg hoeven, want het koper wat op de salontafel staat, kan lekker de hele winter blijven staan. Ik kan niet wachten tot de kerst en de laatste 2 dagen tellen we nog even af.

Ik wil iedereen alvast een mooie kerst wensen en ik hoop dat iedereen het kan vieren met diegene die ze liefhebben.

Q: Welke kleuren heb jij gebruikt in je kerstversiering?

afsluiting artikel

Er zijn nog geen reacties. Wees de eerste!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Silvia Zaaijer

Blogger 💻| YouTube 📹| 27🎈| Vegan🌱 | Running 🏃🏼‍♀️| Fotografie 📷| Health 🍎|Yoga🙏🏻 | 💌info@maandagmorgenmodel.nl

Bloggers Keurmerk