Lifestyle| Help, ik word 25 vandaag!

23/09/2015, In: Lifestyle, Personal
0

Vandaag is het zover, de dag dat ik een kwart eeuw oud ben. Volgens mij duurt dit nog wel even voordat het gaat wennen. Ik heb nooit moeite gehad met mijn verjaardag, maar nu vind ik het toch wel een beetje dubbel worden. Ik word gewoon 25!

Schermafbeelding 2015-09-22 om 09.47.39

Dat is toch wel een leeftijd waarvan mensen verwachtingen van je krijgen. Dat je je leven op orde hebt, dat je een leuke en goed verdienende baan hebt en dat je misschien wel aan kinderen gaat denken. En juist daarvan, daarvan krijg ik de kriebels. Naarmate je ouder wordt krijgen mensen toch verwachtingen, waarvan ik toch eigenlijk wel aan wil voldoen. Maar voor wie? Voor mezelf of voor die anderen.

Als ik nu naar mijn leven kijk ben ik zeker tevreden! Ik heb een leuk huisje met een lieve vriend en sinds kort ook een baantje. Dit is niet mijn droombaan, maar wel een baan die iets meer zekerheid en duidelijkheid geeft en ja wie wilt dat dan niet? Aan kinderen moet ik eigenlijk nog niet denken, ik heb zeker nog geen klapperende eierstokken. Ooit wil ik wel moeder worden, maar ik vind mezelf toch nog echt te jong, ook al ben ik nu 25.

Het is ook z’n leeftijd die toch wel een beetje speciaal voelt. Net zoals 18! Je bent nu officieel volwassen en mag nu ook eindelijk eens legaal genieten van je wijntje. (Vroeger in mijn tijd was dat al op 16, maar ja tijden veranderen) Ik voel me vooral oud, als ik een soort last krijg van generatiekloven…

Vroeger liep ik nog met een walkman, vraag nu maar eens of een kind dat kent. Vroeger had ik mijn eerst mobieltje pas op de middelbare school en tegenwoordig is dat groep 5. Vroeger speelde we nog lekker veel buiten en tegenwoordig zitten we meer achter de computer. Vroeger leerde je mensen kennen via via en nu via internet. Vroeger had je msn, nu heb je whatsapp. Noem het maar op, en niet dat alle veranderingen slecht zijn hoor, zeker niet. Nu heb ik bijna altijd goed internet en vroeger had ik inbelverbinding. Dan was je op internet bezig en dan kon je niet eens gebeld worden.

Veranderingen zijn niet slecht, maar ze laten me soms wel heel oud voelen!
Vandaag mag ik vieren dat ik 25 word en dat is aan de ene kant toch iets heel moois. Eigenlijk willen we niet oud worden, eigenlijk is dat meer er oud uitzien. Want ik hoop dat ik maar oud mag worden en gezond mag blijven. Wat ik vandaag allemaal ga doen? Geen idee. Mijn lieve vriend heeft iets leuks bedacht, en daar ga ik even heel goed van genieten!

Q: Hoe oud ben jij ?

 Slotfoto Artikel

  • Dionne
  • 23/09/2015
  Beantwoorden

  Van harte gefeliciteerd meid?.
  Natuurlijk brengt de leeftijd 25 bepaalde verwachtingen met zich mee, maar laat dat lekker links liggen. Dit is jouw leven, jouw verjaardag en dus jouw keuzes die je maakt.
  Wees blij dat jij je verjaardag mee maakt want er zijn genoeg mensen die deze leeftijd niet halen.
  Geniet er vandaag van meid

  • Dankjewel! Ja daar heb je helemaal gelijk in, ik ben ook erg blij dat ik gezond ben en ouder kan worden! En ik heb zeker genoten van vandaag:)

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Silvia Zaaijer

Blogger 💻| YouTube 📹| 27🎈| Vegan🌱 | Running 🏃🏼‍♀️| Fotografie 📷| Health 🍎|Yoga🙏🏻 | 💌info@maandagmorgenmodel.nl

Bloggers Keurmerk