Lifestyle | Healthy Life #9 – Apps

03/01/2016, In: Lifestyle
0

Een nieuw jaar start vaak met goede voornemens, ook in mijn geval. Nu heb apps bij elkaar gezocht die mij hierbij gaan helpen. Apps die te maken hebben met gezond leven, want dat is zeker één van de voornemens. Ik wil een strakker lijf, dus dat betekent gezond leven en sporten. Wil jij dit ook, want ik ben zeker niet de enige met dit goede voornemen, dan kunnen deze apps je hierbij helpen.

Daily Water

 

Daily water 2

Als eerste Daily Water. Ik ben z’n typ die tijdens het avond eten erachter kan komen dat ik alleen een kop thee bij mijn ontbijt heb gegeten, niet echt heel erg goed. Omdat ik gezond wil eten en natuurlijk drinken, dan is water een goede optie!  In deze app kan je aangeven hoeveel glazen je hebt gedronken, maar ook een alarmpje zetten dat je het niet vergeet! Dus nu heb ik geen excuus meer om niet genoeg te drinken.

E-nummers

E-nummer 2

 

Dan een app die ik niet van plan ben om dagelijks te gebruiken, maar wel heel handig is. Namelijk E-nummers, nu hoor ik het je al denken, ga je serieus met deze app boodschappen doen? NEE! Ik heb er echt geen zin in om alle labels te lezen en uren bezig te zijn met boodschappen, ik houd er niet eens van om boodschappen te doen. Toch is het een goede app, want thuis kan ik op mijn gemakje kijken en de volgende keer misschien andere of gezondere producten kopen. Op een gegeven moment weet je een beetje welke nummer niet goed zijn en kan je binnen 1 seconde zien of dit product wat voor je is of niet.

Seven

Seven 2

Daarna heb ik een app, die mij vanaf morgen heel veel moet gaan helpen. Ik wil namelijk een strak lijf en dat kan je alleen door te sporten. Deze app, Seven, kan je opdrachten geven en je kan ook je workouts erin zetten. Zo kan je bijhouden hoe het sporten gaat. Het duurt, zoals de app zelf al aangeeft zeven minuten, dat moet toch dagelijks te doen zijn? Nou, we zullen het zien, want natuurlijk houd ik jullie op de hoogte!

Blend it

Blend it 2

Als laatste heb ik nog de app Blend it een app, met allemaal smoothie gerechten. Helaas moet je voor sommige recepten betalen, maar ik ga het eerst proberen met de gratis variant. Wat ik ook een voordeel vind, is dat je in de app kan zoeken naar een ‘probleem’ bijvoorbeeld huid en dan kan je de smoothie zien met ingrediënten die goed zijn voor je huid en het ‘probleem’ moeten gaan oplossen. Ik ben heel erg benieuwd of ik al die producten ook kan vinden in de winkels en of ik er lekkere smoothies mee kan maken, maar deze app gaat me zeker helpen in 2016!

 

Q: Welke app helpt jou dit jaar door?

afsluiting artikel

Er zijn nog geen reacties. Wees de eerste!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Silvia Zaaijer

Blogger 💻| YouTube 📹| 27🎈| Vegan🌱 | Running 🏃🏼‍♀️| Fotografie 📷| Health 🍎|Yoga🙏🏻 | 💌info@maandagmorgenmodel.nl

Bloggers Keurmerk