Lifestyle | Goede voornemens

01/01/2016, In: Lifestyle
0

Ja, het is 1 januari, natuurlijk zijn er weer veel mensen die het jaar starten met goede voornemens. Waaronder ook ik! Ik heb ook weleens gezegd dat ik het onzin vind en dat ik er niet aan doe, maar het is wel fijn om met een nieuw jaar te starten met een aantal doelen, vind ik persoonlijk. Dit geeft toch meer een richtlijn en duidelijkheid, wat wil ik dit jaar bereiken. Een langer termijn doel. Ook dit jaar heb ik weer een aantal doelen voor mezelf opgeschreven.

IMG_0099 

Als eerste gezond eten en meer zelf maken, dit heb ik afgelopen jaar ook veel gedaan, maar hier wil ik zeker mee verder. Ik vind het ook steeds leuker worden!

Als tweede twee keer per week blijven sporten (of meer) voor een strakker lijf.  Ik wil niet afvallen, zeker niet, maar een strakker lijf (vooral mijn buik) zou ik mooi vinden. Nu hoor ik sommige al denken, serieus?! Ik ben echt niet ontevreden, maar het zou leuk zijn als het lukt.

Als derde wil ik meer lezen, want daar kan ik echt van ontspannen. Ik doe het eigelijk te weinig en ik zou het graag in 2016 meer willen doen.

Als vierde wil ik meer dingen doen waar IK blij van word! Soms doe je dingen die niet perse voor je zelf goed zijn, maar die doe je meer voor een ander. Daar wil ik dit jaar echt op letten, doen wat goed voor mij is. Iets egoïstischer worden, meestal vind ik dat geen goede eigenschap, maar ik merk dat er veel mensen zijn die misbruik maken van deze eigenschap en dat ik daarop moet letten.

GENIETEN! Volgens mij hoef ik hier niet veel aan toe te voegen, meer dat ik me bewust moet worden dat ik moet blijven genieten.

Als laatste, een volwassen baan vinden, daarmee bedoel ik een baan waarmee ik een aantal uur op contract heb, waarmee ik mijn vaste lasten kan betalen en waarmee we desnoods een huis kunnen kopen!

IMG_0102

Dit jaar heb ik meer voornemens, maar vorige jaar gingen mijn voornemens goed, dus ik waag het erop om er meer te hebben dit jaar.

Q: Wat is jouw goede voornemen voor 2016?

afsluiting artikel

Er zijn nog geen reacties. Wees de eerste!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Silvia Zaaijer

Blogger 💻| YouTube 📹| 27🎈| Vegan🌱 | Running 🏃🏼‍♀️| Fotografie 📷| Health 🍎|Yoga🙏🏻 | 💌info@maandagmorgenmodel.nl

LAATSTE BERICHTEN

Bloggers Keurmerk