Lifestyle | Bucketlist Herfst ‘15

24/09/2015, In: Lifestyle
0

 

Officieel is de herfst begonnen drie dagen geleden, op 21 september. Eigenlijk heb ik een beetje een haat/liefde verhouding met de herfst. Aan de ene kant vind ik de herfst heel erg mooi, vooral met de bladeren die verkleuren en neervallen. Kan ik enorm genieten van de herfst, omdat het binnen veel gezelliger wordt en ik weer lekker de kaarsjes kan aansteken. Ook ben ik natuurlijk jarig in dit seizoen en zie ik dit seizoen als een nieuw begin. Vroeger niet alleen van een nieuw schooljaar, maar natuurlijk ook een nieuw levensjaar voor mij.

Schermafbeelding 2015-09-22 om 19.53.46

Ook heb ik aan de andere kant een hekel aan de herfst, met name de spinnen. Die zijn overal te zien, kruipen overal naar binnen en voor je het weet loop je in de ochtend met je gezicht in een web. Ik krijg nu al de kriebels over mijn rug lopen. Ook heb ik een hekel aan Halloween, niet vanwege de sfeer of de versieringen e.d. maar vooral aan de kinderen die langskomen. Normaal gesproken ben ik dol op kinderen, maar de laatste paar keren dat er kinderen langskwamen waren ze onbeschoft en gilde ze alleen maar om snoep. Uh, doe even normaal en probeer in ieder geval de traditie in eren te houden door een afschuwelijk kinderlied uit die afschuwelijke kinderstrotjes te persen. Maar wat ik nog irritanter vind dan die kinderen, zijn de ouders die meelopen, die hun kind zich zo belachelijk laten gedragen en dan nog blij zijn als ze snoep krijgen. Zo bijzonder vind ik dit, en daarom doe ik meestal of ik niet thuis ben. Ideaal!

IMG_5033

Nu kan ik de herfst natuurlijk niet starten, zonder een bucketlist te maken van de dingen die ik in deze herfst wil doen. Ik weet niet of ik ze allemaal kan doen, maar ik ga zeker mijn best ervoor doen, want ook al haat ik sommige dingen van de herfst, ik ga er alles aan doen om deze herfst een enorm geslaagde herfst te laten zijn. Zodat ik volgend jaar alle positieve dingen heb onthouden en de rest heb verdrongen!

 

Als eerste wil ik een pompoen uithollen. Ik heb het ooit één keer eerder gedaan en dat vond ik echt enorm leuk. Zo is er ook een hele leuke video van Zoella, waarin ze een pompoen uitholt. Daar heb ik zo om moeten lachen en daar heb ik nu al echt zin in!

 

Als tweede wil ik enorm mooie foto’s maken van de herfst in het bos. Want vorige jaar heb ik het ook geprobeerd, maar was ik er niet op het juiste moment. Toen was de herfst op de kalender al echt begonnen, maar in het bos was er nog weinig van te zien. Dit jaar ga ik er op letten zodat ik op het juiste moment een mooie foto rapportage kan maken in het bos.

IMG_5034

Ook wil ik meer wandelen en dan vooral door het bos en wil ik vooral genieten. Ik heb namelijk echt het idee dat ik dat te weinig doe, terwijl alles zo mooi is. Meer genieten, door bijvoorbeeld stil te staan bij het moment en bijvoorbeeld door even de tijd te nemen om de kaarsjes aan te steken. Het is een kleine moeite, maar daar neem ik zelfs de tijd niet voor.

Ook wil ik lekker op de bank kruipen met een goede serie om te volgen, want daar is de herfst ook perfect voor natuurlijk. En ook wil ik een leuke herfst-outfit aanschaffen, en me meer bezig te houden met fashion. Iets wat ik heel leuk vind, maar zelf te weinig tijd voor neem.

 

Kortom ik ga deze herfst echt even de tijd nemen om te genieten en mooie herinneren op te bouwen. Meer stil te staan bij positieve dingen en het negatieve dingen op de achtergrond te laten verdwijnen.

 

Q: Wat wil jij allemaal gaan doen deze herfst?

 Schermafbeelding 2015-09-22 om 20.20.42

Er zijn nog geen reacties. Wees de eerste!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Silvia Zaaijer

Blogger 💻| YouTube 📹| 27🎈| Vegan🌱 | Running 🏃🏼‍♀️| Fotografie 📷| Health 🍎|Yoga🙏🏻 | 💌info@maandagmorgenmodel.nl

Bloggers Keurmerk