Lifestyle | Blog Update

31/08/2015, In: Lifestyle, Personal
0

Vandaag wil ik jullie even een update geven over mijn blog. De afgelopen twee maanden is er namelijk een zomerrooster geweest op mijn site. Dat betekende dat er in plaats van elke dag een blog online kwam, drie artikelen in de week en soms op zondag een vlog. Hiervoor had ik gekozen om iets meer rust te krijgen en extra te kunnen genieten van mijn vakantie, dat had ik even nodig. Ook heb ik op mijn facebookpagina de vraag gesteld of ik het voor altijd zomer zou laten op mijn blog? Hiermee bedoelde ik of ik ook na de zomer het ‘zomerrooster’ aan zou houden en niet meer fulltime zou gaan bloggen. Maar nu kan ik dat gewoon niet, ik vind het zo leuk om te bloggen en mijn tijd in mijn website te steken, dat ik heb besloten om vanaf de maand september gewoon fulltime te bloggen. Dat betekent eigenlijk al dat ik vanaf morgen fulltime blog. Het voordeel van het was wel dat ik nu een beetje vooruit heb kunnen werken. Nu het hoge woord eruit is en ik lekker fulltime blijf bloggen, wil ik jullie over meer dingen een update geven. Er speelt namelijk nog veel meer in mijn leventje.

Schermafbeelding 2015-08-25 om 13.46.21

Over mijn studie, misschien wist je het niet, maar ik volgde een opleiding bij de NHA. De opleiding Kinderpsychologie. Hier heb ik met veel plezier aan gewerkt en vooral de laatste maand. Ik wilde graag mijn opleiding afronden en dat is me gelukt. Ik heb mijn lessen allemaal ingeleverd en mijn getuigenschrift aangevraagd. Dat betekent dat ik een certificaat krijg, waarmee ik kan laten zien dat ik deze cursus met een mooi cijfer (9.7) heb afgerond. Ja, dat is we leen beetje een Nerd-Alert. Eerst zat ik te denken om meteen verder te gaan studeren, maar ik heb besloten om hier nog even mee te wachten omdat…

Schermafbeelding 2015-08-25 om 13.46.34

Ik een baan heb, ik hoor je denken, ‘mag je nu eindelijk aan de slag als leerkracht?’
Nee, helaas dat niet. De komende 5 tot 10 jaar zal een baan als leerkracht nog erg onzeker zijn, heb ik te horen gekregen. Hier baal ik natuurlijk enorm van, omdat ik al 2 jaar inval. Twee jaar geleden was het namelijk ook, 5 tot 10 jaar onzeker… Hier zit natuurlijk niemand op te wachten. Niet alleen het werken is onzeker, maar daardoor ook mijn inkomen. Daarom heb ik ervoor gekozen om een parttimebaan te gaan zoeken, zodat ik wel een aantal dagen kan invallen als leerkracht. En gelukkig heb ik een baan gevonden en is vandaag mijn allereerste werkdag bij de Only. Een kledingwinkel, die de meeste van jullie wel zullen kennen. Ik heb enorm geluk gehad, dat ik hier aan de slag mag, want met mijn leeftijd (25) is het lastig om aan een baan te komen, waarvoor je niet heb gestudeerd.

Schermafbeelding 2015-08-25 om 13.48.13

Dit waren ongeveer de belangrijkste punten waar ik jullie een update over wilde geven. Natuurlijk kunnen jullie ook mijn leven volgen in de vlogs, die op zondag online komen. Nu even terug te komen op mijn blog. Ik heb namelijk de planning van de maand september al gemaakt en ik heb een aantal dingen die terug gaan komen. Elke maandag zal er weer een Photo Dairy online komen, zo houd ik jullie op de hoogte van de dingen die er in die week gebeuren. Elke dinsdag komt er sowieso een beautyreview online, meestal van de producten die uit de Styletone box komen en het zijn altijd producten die niet op dieren zijn getest! Elke zaterdag komt er een fashion artikel, want fashion is wel een beetje het ondergeschoven kindje op mijn website. Dat vind ik enorm zonde, want ik vind het wel erg leuk. Nu kan ik het mooie combineren met het werken in de Only. Elke zondag zal er een vlog online komen. Op dit moment maak ik weer weekvlogs, zodat ik alle leuke dingen in de week kan filmen. Ik probeer de video nooit langer te maken dan 20 minuten, maar het mooiste zou 10 minuten zijn.

 

Kortom: Ik heb jullie een flinke update gegeven en ik ben benieuwd wat jullie vinden van de nieuwe blogplanning en de keuze om toch fulltime te blijven bloggen.

 

Q: Wat vinden jullie van de keuze om fulltime te blijven bloggen?

 

    • Dionne
    • 31/08/2015
    Beantwoorden

    Ik denk oprecht dat je er goed aan doet om fulltime te gaan bloggen.
    Ik heb nooit het gevoel gehad dat jij een blog afraffel omdat je te druk was of te weinig tijd had! Ik vind ze kwalitatief erg goed

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Silvia Zaaijer

Blogger 💻| YouTube 📹| 27🎈| Vegan🌱 | Running 🏃🏼‍♀️| Fotografie 📷| Health 🍎|Yoga🙏🏻 | 💌info@maandagmorgenmodel.nl

Bloggers Keurmerk