Griep!

08/02/2016, In: Lifestyle
0

Zoals zovelen, je hebt weer eens de griep. Het is niet voor niks een epidemie.   Nu heb ik zelf de afgelopen drie dagen met flinke griep op bed gelegen, terwijl ik daarvoor nooit echt griep heb gehad. Ik ben weleens twee dagen ziek geweest, maar echt de griep, niet dat ik me kan herinneren. Nu heb ik ervaren hoe vervelend het is, ik heb zelfs mijn eerste werkdag van mijn nieuwe baan gemist, door de griep. Maar niet getreurd, ik voel me alweer een stuk beter en morgen mag ik gewoon aan de slag bij mijn nieuwe werk. Ik ga nog niet vertellen hoe of wat, want het leek me leuk om te doen in een weekvlog! Dus die kunnen jullie deze week ook verwachten.

Schermafbeelding 2016-02-08 om 20.20.33

Nu leek het me leuk om een artikel te maken over hoe je je griep doorkomt, want de afgelopen tijd heb ik nergens anders aan kunnen denken. Laat staan het bezig zijn met andere dingen.

– Ten eerste zorg dat je een abonnement hebt op Netflix, vooral de dagen dat je je iets beter voelt,   want die dagen duren het langst.

– Zorg dat je thee in potten zet, anders moet je vaak lopen en daar heb je echt geen energie voor.

– Vergeet de zender TLC niet, het is een ideale zender als je ziek bent. Je kan daar series, vooral marathons volgen, waarbij je met gemak een uur in slaap kan vallen en het dan zo weer kan oppakken.

– Zorg dat je alles bij je bed hebt staan, zodat je er alleen maar uit hoeft als je naar de wc moet gaan.

– Zorg voor extra vitamientjes, hoe cliché ook! Maar die helpen je de griep echt wel door.

– Zorg voor comfortabele kleding, een lekkere pyjama of een joggingbroek met een lekkere trui. Zodat je lekker kan slapen en je niet elke keer om hoeft te kleden.

– Geduld, iets wat bij mij zeker ontbreekt en ik ben een ramp in de tijd nemen om uit te zieken, maar dat is toch de enige optie die er is. Dus goed uitzieken en dan pas weer aan de slag!

Nu hoop ik dat je zelf niet echt griep hebt of hebt gehad, want nu besef ik pas hoe vervelend dat is. Ik heb me in tijdens niet zo ziek gevoeld als de afgelopen dagen, ik had zelfs geen energie om naar de wc te lopen. Bedenk altijd dat het overgaat, maar dat je daar echt de tijd voor moet nemen.

Q: Heb jij veel zieken in de omgeving?

afsluiting artikel 

 

Er zijn nog geen reacties. Wees de eerste!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Silvia Zaaijer

Blogger 💻| YouTube 📹| 27🎈| Vegan🌱 | Running 🏃🏼‍♀️| Fotografie 📷| Health 🍎|Yoga🙏🏻 | 💌info@maandagmorgenmodel.nl

Bloggers Keurmerk