Favorieten van Netflix

11/02/2019, In: Lifestyle
0

Netflix, wie kent het niet en wie kijkt er niet na? Iedereen heeft het tegenwoordig wel over een avondje Netflixen, in plaats van een avondje tv kijken. Netflix is eigenlijk een werkwoord, wat misschien over een aantal jaar wel in de ‘Van Dale’ staat. Daarom wil ik graag met jullie drie favorieten van mij delen.


Once Upon A Time 
Als je een serie wilt kijken, waar je voorlopig zoet mee ben, dan is dit er zeker één. Hier staan namelijk 7 seizoenen van online, je kan er dus een tijdje mee vooruit. Het gaat over allerlei sprookjes en op een dorpje heerst een vloek. Henry weet dat ze in het echt dus allemaal sprookjes-figuren zijn, maar niemand gelooft hem (door de vloek). Het is een spannende serie, niet voorspelbaar en het blijft verrassend. Daarom ook zeker een favoriet! Wat ik het grappigst vond van de serie, is dat er gedurende de afleveringen figuren bij komen. Die figuren herken je dan van een bepaald sprookje. Het is een serie, die ik samen met mijn vriend heb gekeken, helemaal geen zoet-sappige serie. Iets wat je misschien wel verwacht, als je een serie kijkt met sprookjes. Het is een leuke manier van de sprookjes in beeld brengen en leuk om het eens op een andere manier te zien. Wat ook een leuk detail is, dat de intro bij bijna elke aflevering anders is en dat ze een kleine inkijk geven in de aflevering.

The Vampire Diaries
Ik ben helemaal fan van deze serie, zo erg zelfs dat ik deze serie, bestaand uit 8 seizoenen, voor de tweede keer helemaal bekeken heb. Ja, misschien een beetje overdreven, want met 8 seizoenen ben je ook wel even onderweg, maar zo leuk! Ik ben zelf helemaal fan van Stephan (rechts), hij is gewoon ontzettend knap en zeker niet vervelend om na te kijken. De hoofdpersoon, Elena (midden), zit op de middelbare school en daar ontmoet ze Stephan en dan komt ze in de wereld van vampieren. Ja, eerlijk, dan heb je mij al te pakken haha! Ook al is deze serie 8 seizoenen en komen er helaas geen nieuwe seizoenen meer bij, is dit een serie die ik zelfs voor een derde keer zou bekijken! En een leuk feitje, Damon (links) is in het echt veganist!

Sense 8
Dit is was in eerste instantie niet een serie die mij het meeste aansprak, maar toch ben ik deze gaan kijken. Na de eerste aflevering was ik meteen verkocht. Het zijn 8 mensen, die wereldwijd ‘verspreid’ zijn, maar toch een connectie met elkaar hebben. De manier hoe dat in beeld is gebracht is echt super gaaf gedaan. Je zou namelijk denken dat het heel verwarrend is, maar dat is het totaal niet. Ook al ze elkaar leren kennen, wordt het alleen maar leuker en de uitspraak: ‘Samen sta je sterk’ is in deze serie wel erg letterlijk genomen. Er staat 2 seizoenen op Netflix en ik hoop stiekem dat er meer bij komen!

Wat is jouw favoriet op Netflix?

Er zijn nog geen reacties. Wees de eerste!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Silvia Zaaijer

Blogger 💻| YouTube 📹| 27🎈| Vegan🌱 | Running 🏃🏼‍♀️| Fotografie 📷| Health 🍎|Yoga🙏🏻 | 💌info@maandagmorgenmodel.nl

Bloggers Keurmerk