Fashion | Najaarstrends

17/09/2015, In: Fashion
0

Vandaag heb ik voor jullie een ander soort artikel. Ik wil namelijk meer Fashion op mijn site krijgen, want dat blijft soms toch een beetje het ondergeschoven kindje. Vandaag heb ik voor jullie vier trends opgezocht die komend najaar zeker zullen komen en er misschien al wel een beetje zijn, nu het najaar eigenlijk al voor de deur staat. Alle kleding die voorkomen in dit artikel komen uit de webshop van de Only.

zwart op zwart

Als eerste de zwart op zwart trend. Het is nu de trend om alleen maar zwart te dragen, maar dan verschillende stoffen. Combineer leer met wol of zwarte denim. Je kan alle soorten stoffen met elkaar combineren. Ik vind het wel heel donker en moest er even aan wennen, maar je creëert speelsheid in je look door allerlei stoffen. Doordat de kleur basic is, kan je meer uitproberen. Bijvoorbeeld een hoed!

legergroen

Als tweede trend is de kleur legergroen. Hier ben ik dus echt heel erg blij mee, want die kleur staat me erg goed (al zeg ik het zelf). De kleur staat mooi bij mijn ogen, die ook groen zijn. Dus heb jij groene ogen, dan is dit de perfecte kleur voor jou. Het lijkt misschien een lastige kleur om te combineren, maar eigenlijk staat legergroen overal bij.

denim

Als derde trend, denim. Volgens mij gaat dit er echt nooit uit, en het staat altijd goed. Zelf ben ik dol op de denim blousjes, want die kan je echt overal bij combineren. Je kan leuk spelen met verschillende kleuren denim, van donker tot licht. Zelf heb ik een artikel gemaakt over het combineren van een denimblouse, die kan je hier lezen.

berry lips

Als laatste trend, en er zeker niet minder door, maar dit is een make-up trend, namelijk Berry lips. Dit is wel een iets gewaagdere trend, maar wel enorm leuk. Het is vooral mooi in het najaar, en staat vrijwel iedereen goed. Het enige waar je op moet letten is dat je het goed aanbrengt, maar dat is bij alle lipsticks. De tip waar ik veel aan had is, maak gebruik van een lippotlood. Dan blijft je lipstick langer zitten en gaat niet schuiven, waardoor je niet ineens op de clown lijkt.

 

Kortom: ik ben enorm blij met de trends voor komend najaar! Ik ga zeker experimenteren met Berry lips en de denim- en legergroentrend gebruik ik eigenlijk al, dus dat is mooi meegenomen. Zelf draag ik niet veel zwart, meestal combineer ik dat met denim of een andere kleur. Maar het is zeker het proberen waard!

 

Q: Welke trend past het beste bij jou?

 

Er zijn nog geen reacties. Wees de eerste!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Silvia Zaaijer

Blogger 💻| YouTube 📹| 27🎈| Vegan🌱 | Running 🏃🏼‍♀️| Fotografie 📷| Health 🍎|Yoga🙏🏻 | 💌info@maandagmorgenmodel.nl

Bloggers Keurmerk