Uriage – Roséline – Anti Roodheid Masker

08/05/2015, In: Beauty, Reviews
0

Vandaag heb ik voor jullie een review van de Uriage – Roséline – Anti Roodheid Masker, die ik heb ontvangen uit de Deautybox.  Ik was heel blij toen ik dit zag in mijn Deautybox, omdat ik nogal snel last heb van een rode huid.

IMG_5615

 

Dit zegt de Deautybox:

Wie wel eens last heeft van een wat rodere huid zal heel blij zijn met dit verzachtende masker. Het thermaal water dat hierin verwerkt zit, kalmeert, hydraten en beschermt. Breng een dikke, romige laag aan het laat 10 minuten inwerken. Nadat je het overtollige product hebt verwijderd is de huid niet alleen minder rood, maar zul je zien dat je ook een stuk minder last hebt van dat trekkerige gevoel. Fijn!

Full Size: Aanbevolen verkoopprijs €13,90

Zoals het hierboven staat moet dit product wel op mijn huid geschreven zijn, ik heb namelijk ontzettend snel last van een rode huid. Dit komt mede ook omdat ik een droge huid heb, dus met periodes is het erger dan andere keren. Natuurlijk moest ik snel dit masker proberen!

IMG_5618

 

Ik was nog helemaal niet bekend met dit merk, maar ook niet met het feit dat er masker bestonden tegen een rode huid. Dit was dus wel even een ‘Eye-opener’ voor mij! Om dit soort dingen vind ik het fijn om lid te zijn van de Deautybox, zo leer ik allemaal nieuwe producten kennen.

Toch vind ik het wel een duur masker, want voor 40 ml betaal je €13,90. Nu hoop ik dus zeker dat het masker werkt en ik er een stuk minder rood uit zal zien.

 

IMG_5619

 

Tijd om het masker aan te brengen en te kijken wat mijn mening hierover is. Werkt het echt? Ik vond de substantie fijn, het is te vergelijken met een nachtcrème, net even iets dikker. Het is makkelijk aan te brengen. In het begin prikte het een beetje, maar al snel niet meer. Het was net of mijn huid, deze boost even extra nodig had. Ik hem namelijk best wel last van een droge huid. Na tien minuten was het masker helemaal in mijn huid getrokken, ik had dus het masker best wat dikker mogen aanbrengen. Mijn huid had dit echt even nodig. Mijn huid voelt ook minder strak aan en heeft echt een boost gekregen… maar is het ook minder rood?

 

IMG_5641

 

Hierboven zie je foto waar het masker helemaal in de huid getrokken is, maar nog steeds ben ik best wel rood. Nu denk ik ook dat het niet in een keer weg is, maar na een paar keer zeker minder is. Want nu zie ik ook al verschil, ook al is het nog best rood. Dit masker hydrateerd enorm, waardoor de huid zeker minder trekkerig en toch minder rood is als voorheen. Ik ben zeker tevreden over dit masker, alleen zit ik wel een beetje met één ding. Omdat het masker een ‘Anti-Roodheidsmasker’ is, heb je toch hogere verwachtingen. Dat kan ik zeker niet ontkennen. Toch denk ik dat als ik het masker vaker gebruik, mijn huid ook minder rood zal zijn, omdat het beter gehydrateerd is. Maar heb ik dan echt dit masker nodig of is een goed hydraterende huidverzorging net zo effectief?

Kortom: Prijs, kwaliteit verhouding… Ik vind het masker aan de dure kant en ik had er in het begin te hoge verwachtingen van. Daarom zou ik hem zelf niet aanschaffen, maar ik ga hem zeker opmaken. Het is een fijn hydraterend masker, maar niet echt enorm speciaal. Ik geef dit masker een 6!

 

Q: Wat is jouw favoriete gezichtsmasker?

Slotfoto Artikel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Er zijn nog geen reacties. Wees de eerste!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Silvia Zaaijer

Blogger 💻| YouTube 📹| 27🎈| Vegan🌱 | Running 🏃🏼‍♀️| Fotografie 📷| Health 🍎|Yoga🙏🏻 | 💌info@maandagmorgenmodel.nl

Bloggers Keurmerk