Review | W7 In the Night – palette

20/05/2015, In: Beauty, Reviews
0

Vandaag heb ik voor jullie een review van het W7 In the Night palette, die ik heb gekocht bij de Beautyglossparty. Ik heb al twee andere W7 palettes, waar ik erg tevreden over ben: namelijk de W7 In the buff en de W7 In the Nude  Daarom kon ook dit palette niet achterblijven, want deze kleuren zijn ontzettend mooi.

 

IMG_5825

 

Ook de uitstraling van dit palette vind ik mooi, het zit in een mooie ‘blikke’ doosje. Helemaal passend bij de kleuren van het palette. Het is ook makkelijk mee te nemen, omdat het doosje de oogschaduw goed beschermt. In het doosje zit ook een mooi kwastje, dus makkelijk te gebruiken als je onderweg gaat. Aan het ene kan van de kwast, zijn een kwastje en de andere kant een sponsje.

IMG_5828

 

Ook de kleuren zijn echt prachtig, super mooi als je groene ogen hebt. Bij deze kleuren springen je ogen er helemaal uit. Wat ik ook erg leuk vind is dat ze elke keer een naam hebben gegeven, het zijn in totaal 12 kleuren. De namen van links naar rechts:

Dusty, Wonderland, Summer, Atlanta, Abracadabra, Top Hat, Razzamataz, Lady Luck, Laura E, Party Pooper, Gate Crash, Bologna.

Schermafbeelding 2015-05-19 om 20.04.07

Niet alleen de kleuren zijn erg mooi, maar ze hebben ook nog eens een super goed pigment. Dit is een groot voordeel, want hiermee kan je de mooiste looks maken.  De linkerfoto zijn de eerste 6 kleuren en de rechter foto zijn de laatste 6 kleuren. Ik vind het fijn dat er meerdere soorten kleuren in het palette zitten, zodat je alle kanten op kan gaan

 

IMG_5851

 

Ik heb een kopere look gemaakt. Ik vind het een mooie combinatie, vooral bij mijn groene ogen. Ik heb Dusty gebruikt op het bewegend ooglid en Wonderland in de crease. Daarna heb ik de kopere kleur Laura E onder mijn oog aangebracht. Dit echt een mooie, iets opvallendere look, die ik zeker op een feestje zal dragen.

 

IMG_5866

 

Ook heb ik een paarse look gemaakt. Hierbij heb ik Atlanta gebruikt op mijn bewegend ooglid en Abracadabra in de crease. Daarna heb ik Razzamataz onder mijn oog aangebracht. Juist door die lijn knallen mijn ogen er echt uit.

Ik vind het juist heel leuk, dat ik twee zulke verschillende looks kan maken, met één palette. Dit is zeker een groot pluspunt. Je kan met dit palette alle kanten op, dus voor iedereen kan je er een mooie look uit maken. Het pigment is goed en het is makkelijk mee te nemen, door de verpakking en het kwastje. Dit palette komt zeker tevoorschijn als er een feestje is, zodat ik iets meer met mijn ogen kan knallen. Dit palette krijgt van mijn een dikke 9!

Q: Wat is jouw favoriete W7 palette?

Slotfoto Artikel

Er zijn nog geen reacties. Wees de eerste!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Silvia Zaaijer

Blogger 💻| YouTube 📹| 27🎈| Vegan🌱 | Running 🏃🏼‍♀️| Fotografie 📷| Health 🍎|Yoga🙏🏻 | 💌info@maandagmorgenmodel.nl

Bloggers Keurmerk