Review | The Beauty Crop – Lighting Crew Highlighting Cream

11/06/2015, In: Beauty, Reviews
0

Vandaag heb ik voor jullie een review van een product uit de Deautybox.  Even een mededeling tussendoor, ik heb het abonnement van de Deautybox opgezegd. Dit heb ik gedaan omdat, de Deautybox producten stuur die helaas ook op dieren zijn getest. In juli komt de laatste box, maar ik ga me dan abonneren op een andere box. Hierin worden alleen producten verstuurd die niet op dieren zijn getest.
Maar om even terug te komen op de review, het gaat over The Beauty Crop – Lighting Crew Highlighting Cream. En met de zomer die er aan komt, dan is een highlighter toch het beste product die er bestaat?!

IMG_6235

 

Dit zegt de Deautybox over The Beauty Crop – Lighting Crew Highlighting Cream
Laat je niet afleiden door deze ongelooflijk schattige (die ananassen!) verpakking, deze lighting Crew Highlight Cream is kwalitatief, gebruiksvriendelijk en doeltreffend. The Beauty Crop – van hen ga je nog véél horen – ontwikkelde een highlighter op basis van ananas en groene thee. Hij verdoezelt oneffenheden, accentueert de jukbeenderen en geeft je huid een natuurlijke flow. Breng aan op de neusbrug, boven lip (cupido’s bow), midden van je kin, jukbeenderen, binnenste hoogheid en onder de wenkbrauw voor een stralende look.
Full Size – aanbevolen verkoopprijs €16,20

Als eerste… die PRIJS! voor z’n klein tubetje.. dat vind ik echt enorm veel! Er zijn ook highlighter die meer in de budgetprijzen zijn gelukkig. Maar dit moest er als eerste even uit. In de unboxing van de Deautybox (als je die wilt zien, klik hier) zag je ook al meteen dat ik wel was afgeleid door de leuke verpakking. Ik heb er toch een beetje een zwak voor als de verpakking er leuk uit ziet, ik hoop toch echt niet dat ik daarin de enige ben! Ook vind ik het heel grappig dat ze in de tekst aangeven waar je allemaal highlighter kan plaatsen, toch zou ik het niet overal tegelijk aanbrengen, maar op een aantal plekken die bij jou gezicht mooi uitkomen. Want als je het overal doet, heb je meer weg van een discobal dan de bedoeling is.

IMG_6239

 

Het is een tube, wat op zich niet heel vervelend is, maar wel handig om er niet meteen te hard erin te knijpen. Want, ja dan krijg je er meteen een hele klodder uit. Wel vind ik het fijn dat het hygiënischer is om het in de een tube te hebben, want zo komt er bijna geen vuil in het product en gaat die langer mee.

IMG_6248

 

Zoals je hierboven kan zien, heb ik er te hard in geknepen. Maar dit kwam dan wel weer mooi uit voor de foto, dan kunnen jullie goed zien hoe die eruit ziet. Ik had zelf gehoopt om een wat lichtere kleur, maar omdat je z’n product zuinig moet aanbrengen, zie je de ‘bruine’ kleur eigenlijk bijna niet.

IMG_6258

 

 

Hierboven kan je hem zien, en dan zie je ook dat het een stuk lichter is. Het is een mooie highlighter, die ik zeker van de zomer vaak ga gebruiken! En ik kan iedereen in de zomer zeker een highlighter aanraden.
Ik heb ook een keer een review van een highlighter geschreven van het budgetmerk E.L.F.
Die zal ik hieronder even linken, zodat je daar ook even naar zou kunnen kijken:

Highlighters E.L.F

Kortom: Ik vind het een super schattig en fijn product! Hij is fijn en zuinig in gebruik, alleen vind ik de prijs toch wel een beetje hoog. Zelf zou ik dus eerder gaan voor een budgetvariant van bijvoorbeeld het merk E.L.F. Maar ik vind het heerlijk om zelf weer een highlighter te gebruiken, dat is voor mij echt het teken dat de zomer er weer aankomt.

Q: Wat is jouw favoriete highlighter?

Slotfoto Artikel

 

Er zijn nog geen reacties. Wees de eerste!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Silvia Zaaijer

Blogger 💻| YouTube 📹| 27🎈| Vegan🌱 | Running 🏃🏼‍♀️| Fotografie 📷| Health 🍎|Yoga🙏🏻 | 💌info@maandagmorgenmodel.nl

Bloggers Keurmerk