Review | Perfect Touch Lipliner Pencil

16/06/2015, In: Beauty, Reviews
0

Vandaag heb ik voor jullie een review van een lippotlood. Iets waar ik de laatste tijd erg dol op ben, en deze wil ik ook graag met jullie delen! Het is namelijk de Perfect Touch Lipliner Pencil, die te verkrijgen is bij de Big Bazaar, dus ook nog eens lekker goedkoop!

IMG_6312

 

Wat ik een groot voordeel vind van de lippotloden, dat ze goed blijven zitten en mat zijn. Ook geven ze niet af. Ik gebruikte eerst nooit een lippotlood, want dat vond ik echt onzin. Met de gedachte dat er toch weer lipstick overheen ging, en je het toch niet zag, dan hoeft het voor mij niet. Maar een lippotlood kan je ook prima zo dragen, dan kleur je heel je lip in. Dit kan natuurlijk veel preciezer dan met een lipstick. Je krijgt een mooie kleur, die heel lang zit, die mat is en die niet afgeeft. Dat vind ik op zijn tijd toch ook best wel fijn. Ook heb ik de meerwaarde ontdekt van het dragen van een lippotlood onder een lipstick, want echt het blijft veel beter zitten.

IMG_6316

 

Je hebt verschil in lippotloden, namelijk de houten (zoals deze) en diegene die een plastice huls hebben en er eigenlijk hetzelfde uitzien als de meeste oogpotloden. Op zich ben ik niet zo fan van diegene die je zelf moet slijpen, omdat je dan goed kan merken of de kwaliteit goed is. Ik heb namelijk een lippotlood van het merk Essence, die bijna niet te slijpen is en daardoor slechte te gebruiken. Niet alle potloden van Essence zijn niet goed te slijpen, volgens mij heb ik net pech gehad met diegene. Hier merk ik dat de kwaliteit beter is, want dit potlood kan ik goed sluipen en daarom kan ik hem ook lekker lang gebruiken.

IMG_6325

Hier kan je zien dat het een hele mooie fel roze kleur is, heerlijk voor de zomer. Ik vind een knalkleur op je lippen in de zomer echt enorm fijn. Ik draag sowieso niet elke dag een full face make-up, maar in de zomer al helemaal niet. Dat vind ik niet echt heel fijn, vooral niet als het echt heel warm is. Maar een felle lipkleur vind ik dan juist wel heel leuk. Het springt eruit en ook als je je zonnebril opdoet kan je het nog mooi zien, ideaal!

Schermafbeelding 2015-06-14 om 11.53.12We willen natuurlijk allemaal weten hoe het lippotlood staat, want dat is natuurlijk wel het belangrijkst! Links de foto met alleen het lippotlood op. Het is dan een mooie matte kleur, die echt enorm lang blijft zitten. Ik kwam erachter dat dit een geweldige combinatie is met de lipstick van het merk Essence, namelijk de kleur 13 Love me! Dit is echt voor elkaar gemaakt. Daarom moest ik ook nog een foto (rechts) van die combi maken. Nu merkte ik dat de lipstick en langer bleef zitten, maar ook nog eens krachtiger van kleur! Ik ben helemaal klaar voor de zomer, met deze mooie roze lippen!

Q: Gebruik jij wel eens een lippotlood?

Slotfoto Artikel

Er zijn nog geen reacties. Wees de eerste!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Silvia Zaaijer

Blogger 💻| YouTube 📹| 27🎈| Vegan🌱 | Running 🏃🏼‍♀️| Fotografie 📷| Health 🍎|Yoga🙏🏻 | 💌info@maandagmorgenmodel.nl

Bloggers Keurmerk