Review | Lipglam Natural Lanolin Lip Balm

14/05/2015, In: Beauty, Reviews
0

Vandaag heb ik voor jullie de laatste review van een product uit de Prettybox. Zoals de meeste van jullie al wel zullen weten is de Prettybox overgenomen door de Deautybox. Maar toch wilde ik dit product met jullie delen. Waarom zo laat? Dat zal je je misschien afvragen. Nou, ik krijg het nu pas voor elkaar om het goed te gebruiken. Dat klinkt misschien raar, maar als je verder leest dan snap je het misschien beter. De review gaat over de: Lipglam Natural Lanoline Lip Balm.

 

IMG_5714 kopie

Dit zegt de Prettybox over het product:

Lipglam Natural Lanolin Lip Balm.

LipGlam is dé multifunctionele moisturizer. Deze natuurlijke lippenbalsem bestaat o.a. uit lanoline en maakt je lippen zacht en zorgt voor 8 uur lange hydratatie. LipGlam is 100% natuurlijk en speciaal ontwikkeld om de gevoelige huid te kalmeren. De lippenbalm is ook te gebruiken op de nagelriemen, droge plekken op de huid, wenkbrauwen en gespleten haarpunten! Let op: Als de tube koud is, maak deze dan eerst warm tussen je handen en knijp niet te hard in de tube.

Full Size – €9,99

IMG_5721 kopie

 

 

Waarom ik er eerst niet mee om kon gaan was, omdat ik niks uit de tube kon krijgen. Omdat er ook als waarschuwing stond dat je er niet te hard in moest knijpen, deed ik dat ook echt niet. Ik was bang dat ineens alles eronder zou zitten of zo. Maar het nadeel was, tussen mijn handen wrijven dat hielp ook niet. Mijn handen zijn namelijk meestal koud en ik kreeg de tube dus niet warm en daarom kreeg ik er ook niks uit. Uiteindelijk ben ik er op gaan zitten, het klinkt misschien heel stom, maar ik kon geen andere manier bedenken dat het uit te broeden net zoals een kuikentje. En dat hielp! Nu vraag je je zeker af of ik elke keer als ik deze LipGlam wil gebruiken, hem uit ga zitten broeden, uh nee! Gelukkig niet, want nu is die zo goed al vloeibaar en komt het er gewoon uit. Het was dus (gelukkig) een eenmalige broedsessie. Maar voor jullie misschien een tip, als je ook echt koude handen hebt.

Ik wilde deze LipGlam graag gebruiken voor mijn lippen, want de laatste tijd waren die erg kapot. Ik had overal velletjes aan hangen en ook scheuren in mijn lip, die best wel pijn deden. Daarom wilde ik dit product juist testen, want dan kan ik pas echt zien of het geholpen heeft.

 

 

IMG_5730 kopie

Je zit het misschien nog wel een beetje, maar mijn lippen waren echt erg kapot. Soms tot bloedens toe, ik kon gewoon even niet het juiste product vinden. Ik gebruik voordat ik ga slapen altijd een ‘soort’ vaseline, maar ik merkte doordat het weer zo wisselend was, dat het niet meer genoeg was. Ik heb namelijk best wel snel een droge huid, dus ook droge lippen. Toen ik de LipGlam de eerste keer aanbracht, was ik eigenlijk al meteen tevreden. Hij kalmeert de huid, waardoor die niet strak aanvoelt. Hij blijft lang zitten, zeker wel 8 uur. Dus s’ochtend smeer ik het in en ik hoef er niet meer aan te denken en voordat ik naar bed ga smeer ik mijn lippen in. De hele nacht door worden mijn lippen gehydrateerd. Binnen een paar dagen was ik van de verschrikkelijke droge lippen af! Het enige nadeel vind ik, is dat de LipGlam een beetje plakt. Het heeft sowieso het eerst uur een plakkend gevoel, wat dan langzaamaan weg trekt.

 

Kortom: Ik ben zeer, maar dan ook zeer tevreden over de LipGlam. Hij blijft lang zitten en hydrateerd goed. Het is echt een redder in nood, voor de extreem droge lippen. Dit is dus een product die ik zeker blijf gebruiken. Stel dat mijn lippen niet meer zo heel droog zijn, dan zou ik het alsnog gebruiken voordat ik ga slapen, zodat ze ook niet meer zo droog gaan worden. Ik geef dit product een 9!

 

Q: Wat is jouw favoriete lipproduct?

Slotfoto Artikel

 

 

 

 

Er zijn nog geen reacties. Wees de eerste!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Silvia Zaaijer

Blogger 💻| YouTube 📹| 27🎈| Vegan🌱 | Running 🏃🏼‍♀️| Fotografie 📷| Health 🍎|Yoga🙏🏻 | 💌info@maandagmorgenmodel.nl

Bloggers Keurmerk