Review | Hema Moisturising Lipstick -05

23/06/2015, In: Beauty, Reviews
0

Vandaag heb ik voor jullie een review van een lipstick van de Hema.
Ik heb enorm veel positieve verhalen gehoord over de lipsticks van de Hema en dat is natuurlijk ook één van de redenen dat ik graag een lipstick voor jullie wilde testen.
Ik heb gekozen voor de Moisturising Lipstick in de kleur 05.

IMG_6415

 

Het is een mooie zomerse, donkere maar toch fel roze lipkleur. Ik vind het leuk, juist in de zomer, om lekkere felle gekleurde lippen te hebben. In de zomer draag ik vaak mijn zonnebril en dan zie je je oogmake-up bijna niet, daarom vind ik het wel leuk om extra aandacht te geven aan de lippen, zodat die er lekker uit kunnen springen. Maar deze kleur is voor mij dus echt een zomerse kleur!

IMG_6420

 

Het is een budget lipstick, die ik voor maar €2 heb gekocht (in de aanbieding, normaal €3) Dat vind ik echt geen geld. Het ziet er dan ook niet goedkoop uit, want ik dan ook wel belangrijk vind. Het is een mooie zwarte huls, met een stevige dop, die er niet zo afvalt. Een stevige huls vind ik ook belangrijk aan een lipstick, omdat ik een lipstick meeneem. Want een lipstick, hoe duur die ook is, moet je meestal wel een beetje bijwerken, en als je dan een lipstick meeneemt, wil je niet dat de dop door je hele tas slingert en alles onder de lipstick zit. Ik vind het dus een mooie en stevige verpakking.

IMG_6427

 

IMG_6447

 

Hier kan je ook zien hoe mooi de lipstick eruit ziet. Niet alles de verpakking, maar ook de kleur. Het is een mooie zomerse en toch donker roze kleur. Een soort fuchsia.

IMG_6458

Hierboven zie je de kleur op mijn lippen, een prachtige kleur al zeg ik het zelf! Ik vind het echt super mooi, makkelijk te combineren en staat bij bijna iedereen. Ook blijft de kleur goed zitten, wat ik voor een budget lipstick toch verrassend vind. Ik verwacht niet dat hij het drinken en eten overleefd, en met eten bedoel ik dan een snack. Want het avond eten, dan zit de lipstick niet meer op zijn best, wat natuurlijk logisch is. Maar de lipstick vervaagt wel mooi, niet in de lijntjes of geen lijntjes om je lip heen, maar vervaagd geleidelijk. Dit vind ik een enorm voordeel van de lipstick!

Kortom, ik ben erg tevreden over deze lipstick en ik wil echt nog wel meer kleuren van de Moisturising lipsticks, want de kwaliteit is super voor die prijs. Hij vervaagd goed, en hij moet niet absurt vaak worden bijgewerkt. Hij brengt makkelijk aan en zit fijn! Ik geef deze lipstick een dikke 8! Wat een toppertje!

Q: Wat is jouw favoriete lipstick van de Hema?

Slotfoto Artikel

  • Martine
  • 23/06/2015
  Beantwoorden

  Ik kan niet kiezen wat mijn favoriete hema lipstick is! Heb er best een aantal uit verschillende series, en ze blijven eigenlijk allemaal super goed zitten (zeker als je naar de prijs kijkt!)
  Wil de nieuwe vloeibare lipsticks ook wel proberen eigenlijk.. Lastige keuze

 1. Pingback: » Video| Favorieten Juni 2015Maandagmorgenmodel

 2. Pingback: » Fashion | What do i wear #3 – Less is more!Maandagmorgenmodel

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Silvia Zaaijer

Blogger 💻| YouTube 📹| 27🎈| Vegan🌱 | Running 🏃🏼‍♀️| Fotografie 📷| Health 🍎|Yoga🙏🏻 | 💌info@maandagmorgenmodel.nl

Bloggers Keurmerk