Review | Essence Lash Princess

22/05/2015, In: Beauty, Reviews
0

Vandaag heb ik voor jullie een review van de mascara van Essence, namelijk de Lash Princess.
Ik heb wel eens een mascara van het merk Essence gehad en daar was ik gewoon tevreden over, ik vond het niet heel bijzonder, maar wel oké. Deze mascara is voor mij toch een beetje bijzonder, omdat die in de Goodiebag van de Beautyglossparty zat.

IMG_5870IMG_5873

 

Als ik aan het merk Essence denk, dan denk ik aan: ‘Less is more’. De producten zijn oké, maar niet meteen bijzonder. Maar daar moet ik bij deze mascara, toch even mijn mening aanpassen. Nu ik deze mascara zo zie, denk ik echt: ‘Daar is aandacht aan besteed’. Het is erg leuk gedaan, op de dop zit er een soort van rubber op, in een mooie mintgroene kleur. Op de huls zelf is het gewoon in de verpakking en het ligt er niet op. Maar de verpakking heeft me nu al te pakken, erg leuk gedaan!

IMG_5899

IMG_5886

 

 

Niet alleen de verpakking vind ik erg mooi, ook het borsteltje ziet er goed uit. Het is een dun borsteltje, waardoor je precies de mascara kan aanbrengen. Ik houd zelf wel van dit soort borsteltjes, waar echte haartjes aan zitten. Zelf heb ik nogal een hekel aan die plastic borsteltjes, omdat ik er zelf niet mee overweg kan. Maar dit is dan weer een pluspunt!

Maar het belangrijkste aan een mascara is natuurlijk, wat doet deze mascara voor je wimpers. Ik heb van mezelf nogal lange wimpers, dus als ik een mascara gebruik die veel klontert, dan gaan mijn wimpers hangen. Ik vind het dus mooi als mijn wimpers lang en dun zijn, dan is de vraag, lukt dat met deze mascara?

Schermafbeelding 2015-05-21 om 18.48.52

Links is de foto van mijn wimpers zonder mascara, daar moet ik wel bij zeggen dat ik een wimperkruller gebruik. Dit doe ik omdat ze zo lang zijn en die dag had ik mijn bril op, als ik dan mijn wimpers niet krul dan gaan ze tegen de glazen van mijn bril aan zitten. Dat is natuurlijk vervelend, maar als ik mijn wimpers krul is er niks aan de hand. Op de rechter foto heb ik de Essence Lash Princess op! Je ziet meteen dat mijn wimpers nog langer lijken, ze zijn mooi aanwezig. Ze lijken nu heel dik, maar dat valt reuze mee. De foto is natuurlijk enorm ingezoomd en van de zijkant genomen. Maar de mascara zorgt er wel voor dat de wimpers los van elkaar gaan staan, waardoor je een mooie open blik hebt.

Kortom, ik ben erg tevreden over deze mascara. Deze mascara ga ik zeker helemaal opmaken, want het resultaat vind ik erg mooi. De verpakking vind ik erg leuk en ik vind het leuk dat Essence meer naar de verpakking heeft gekeken. Ik vind het borsteltje fijn en het brengt ook makkelijk aan. Ik geef deze mascara een 8!

Q: Wat is jouw favoriete product van het merk Essence?

Slotfoto Artikel

    • Dionne
    • 22/05/2015
    Beantwoorden

    Ik ben ook erg tevreden met deze mascara, had ik van te voren niet verwacht

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Silvia Zaaijer

Blogger 💻| YouTube 📹| 27🎈| Vegan🌱 | Running 🏃🏼‍♀️| Fotografie 📷| Health 🍎|Yoga🙏🏻 | 💌info@maandagmorgenmodel.nl

LAATSTE BERICHTEN

Bloggers Keurmerk