Review | Aden Cosmetics Mini Nail Polish Set

03/06/2015, In: Beauty, Reviews
0

Vandaag heb ik voor jullie een review van een nagellaksetje. Dit setje had ik al een tijdje in mijn bak liggen om te reviewen, maar elke keer kwam het er niet van. Het ligt er zelf al zo lang, dat het uit de Prettybox komt. Toch wilde ik het met jullie delen, omdat er bijzondere nagellakjes in zitten.

IMG_6029

 

Dit is wat de Prettybox zegt over de Aden Cosmetics Mini Nailpolish Set:

De mini nagellaksets van Aden Cosmetics zijn de perfecte nageltjes om mee te nemen op reis. Elke set bevat 5 mini nagellakjes in verschillende kleuren. Elke set is gebaseerd op een andere wereldstad! Je ontvang de variant Monte Carlo, New York, Venice, Tokyo of Sun City.

Full size €12,00

Ik vind het heel leuk dat ze de setjes namen hebben gegeven, maar ik kan nergens vinden welke set ik heb gekregen. Nergens kan ik de naam van de stad vinden, dus leuk bedacht, maar niet zo goed uitgewerkt. Voor de rest vind ik de kleurtjes erg leuk, maar ik vind ze niet echt bij elkaar passen. Het zijn zulke verschillende kleuren, dat je ze niet echt kan combineren en dat is toch wel iets wat ik verwacht van een set.

Ik ga de nagellakjes even per nagellak bekijken.

IMG_6036

 

De nagellak heeft geen naam, maar wel een nummer. Dit is nummer 11.
Het is een mooie glitterende kleur, die mooi zou staan op een paarse of zwarte nagellak.

IMG_6040

 

Dit is nummer 24, een fel blauwe glitter. Dit is een nagellak je in mijn ogen een beetje buiten de boot valt in dit setje. Hij is amper te combineren  en hij zal misschien wel mooi staan op een blauwe of witte nagellak.

IMG_6048

 

Dit is nummer 16 en hele zwarte kleur. Ik weet niet zo goed wat ik hiervan moet vinden, want zwart is voor mij niet echt een kleur die ik snel zou dragen. Misschien dat het heel mooi staat met een glitterlak erover, maar voor mij gevoel valt deze nagellak ook een beetje buiten de boot in de setje.

IMG_6049

 

Dit is nummer 34, Een kleur die ik wel heel bijzonder vind, want er zitten gouden en rode glitters in. Ik denk dat het leuk te combineren is het een rode lak en dan bijvoorbeeld met Kerst of andere feestdagen.

IMG_6058

 

Dit is nummer 29, een mooie rode kleur. En met rood zit je eigenlijk nooit fout! Dit zou dus de perfecte ondergrond voor de glitterlak die hierboven staat moeten zijn.

Wat ik wel enorm jammer vind is dat de lakjes niet echt bij elkaar passen. Alleen de laatste twee zouden een mooie combinatie zijn. Nu is het ook belangrijk dat een nagellak, makkelijk aan te brengen is, snel droog en natuurlijk goed dekt.

IMG_6062

 

Hierboven zie je de nagellak en hoe de dekt in twee laagjes. Je zit meteen dat de glitternagellak echt een kleurtje eronder nodig hebben, want die dekken echt niet. Op zich vind ik dat best lastig, maar dat had ik stiekem toch wel een beetje verwacht. De rode nagellak die bracht heel makkelijk aan, maar de zwarte juist niet. Ik vond de zwarte namelijk een beetje stroperig en het was lastig om daar geen zichtbare strepen in te krijgen.

Kortom: Ben ik tevreden? Nee, helaas niet. Het is best een prijzig setje, want voor 5 mini’s betaal je €12,00. Dan vind ik ze niet goed gecombineerd, want je kan ze amper samen gebruiken. En de enige die ik fijn vond was de rode en laat ik nu net heel veel rode nagellak hebben. Dus helaas, dit is niet een setje wat ik cadeau zou geven aan iemand en waarschijnlijk ook een setje wat ik zelf niet vaak ga gebruiken. Ik geef dit setje een 4!

Q: Wat is jouw favoriete merk nagellak?

Slotfoto Artikel

Er zijn nog geen reacties. Wees de eerste!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Silvia Zaaijer

Blogger 💻| YouTube 📹| 27🎈| Vegan🌱 | Running 🏃🏼‍♀️| Fotografie 📷| Health 🍎|Yoga🙏🏻 | 💌info@maandagmorgenmodel.nl

Bloggers Keurmerk