Beauty | Review So Susan Cosmetics – Highlighting Crayon

22/10/2015, In: Beauty
0

Vandaag heb ik voor jullie een review van een product die ik heb ontvangen uit de Styletone box. Dit product kwam uit de box van september, de So Susan Cosmetics – Highlighting Crayon. Ik ben door de Styletone box met meerdere producten van het merk So Susan in aanraking gekomen. Ik ben over dit merk zeer tevreden en gebruik de producten ook met veel plezier. Daarom vind ik het ook leuk om kennis te maken met dit nieuwe product.

 

foto a

 

Dit is wat de Styletone box zegt over dit product:

So Susan Cosmetics – Highlighting Crayon
€20,95

Een gezonde natuurlijke glow is superhot op de catwalks. Van subtiele shimmer tot full-on glitter, alles mag! Dit is een echte lifesaver en het gemakkelijkst te gebruiken product ooit!

 

foto b

 

Als er wordt aangegeven dat het het gemakkelijkste product ooit is, dan ben ik daar wel erg benieuwd naar. Want dat zijn wel ‘grote woorden’ en meestal zijn dat loze belofte. In eerste instantie ben ik niet een persoon die vaak een highlighter gebruikt. Ik vind het bijvoorbeeld mooi in mijn ooghoek te gebruiken, maar veel verder kom ik meestal niet. Nu was het even het proberen waard om op meerdere plekken te gaan werken met een highlighter en te kijken wat ik daarvan zou vinden. Wat me ook meteen opviel is dat het product erg klein is vergeleken met de prijs. Ik vind €20,95 best wel duur voor een highlighter.

 

foto c

 

Het is inderdaad een product die enorm makkelijk is in het gebruik. Het is een potloodje die je makkelijk en zonder te veel moeite kan aanbrengen. Je hoeft het maar één keer langs de plek te halen waar je hem wilt hebben en voilà, je bent klaar! Dus het is zeker wel een product dat makkelijk in gebruik is, en daar hebben ze zeker niet over gelogen. Het is ook handig dat het makkelijk is mee te nemen, de dop zit er goed op dus je kan hem makkelijk in je tas stoppen. Doordat het zo makkelijk is om het product aan te brengen, is het ook makkelijk om het product bij te werken.

foto d

 

Zoals je kan zien zitten er wel veel glitters in de highlighter, iets waar ik zelf niet zoveel van houd. Ik ben altijd bang dat ik er te snel bij zou lopen als een discobal. Maar zoals dit product al belooft, is het zeer makkelijk in gebruik. Je hoeft het dus maar één keer op de plek aan te brengen voor een mooie highlighter, maar wil je meer kan je met gemak vaker over de plek heen. Hierdoor zullen er mee ‘glitter/shimmer’ op die plek zijn en kan je dus zelf doseren met de highlighter.

alleen highlighter

Hierboven zie je de foto waar ik alleen mijn basis met de highlighter draag. Nu kan je ook goed zijn dat ik de highlighter onder mijn wenkbrauw, in mijn ooghoek, op mijn jukbeen en op mijn cupidoboog heb aangebracht. Dit heb ik één keer gedaan, om een subtiele look te krijgen.

met alle make-up

 

Hier kan je ook zien hoe de highlighter eruitziet, als de rest van mijn make-up er ook op zit. Ik vind het een mooie subtiele glans en ik ben erg tevreden over dit product. Het is inderdaad makkelijk in gebruik en ik heb niet een ‘discobal-look’ waar ik zelf bang voor was.

Kortom: ik ben erg tevreden over dit product, het maakt de belofte waar, het product is inderdaad makkelijk in gebruik. Alleen vind ik het product wel erg prijzig voor wat je krijgt. Dat vind ik een groot nadeel, want ik denk dat ik het daarom niet opnieuw aan zou schaffen en dat ik op zoek zou gaan naar een goedkopere budget versie. Als ik een cijfer zou geven van 0 tot 10, dan zou het zeker een 7 zijn. Ik ga dit product met veel plezier gebruiken!

 

Q: Wat is jouw favoriete highlighter?

Schermafbeelding 2015-09-22 om 20.20.42

Er zijn nog geen reacties. Wees de eerste!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Silvia Zaaijer

Blogger 💻| YouTube 📹| 27🎈| Vegan🌱 | Running 🏃🏼‍♀️| Fotografie 📷| Health 🍎|Yoga🙏🏻 | 💌info@maandagmorgenmodel.nl

LAATSTE BERICHTEN

Bloggers Keurmerk