Beauty | Review – So Susan Colour Hybrid Lip/Cheek mouse

15/09/2015, In: Beauty, Reviews
0

 

Vandaag heb ik voor jullie een review van een leuk product van het merk So Susan.
So Susan is een merk die niet meewerkt aan dierproeven, wat ik een belangrijk pluspunt vind. Ik gebruik namelijk geen producten meer die op dieren zijn getest, soms komt het nog voor dat ik producten aan het opmaken ben, maar nieuwe producten komen mijn huis niet meer in. Ik heb het merk So Susan onder andere leren kennen van de Styletone box.

 
artikel1

 

De verpakkingen van het merk So Susan zijn altijd erg leuk er vrolijk. Het is alsof het een cadeautje is voor jezelf. Ze besteden ook echt wel de aandacht aan de looks van het product en ik moet toegeven, daar val ik echt wel voor. Een mooi product is toch iets moois voor het oog, en ja het oog wil ook wat haha!

 

artikel 2

 

De verpakking ziet er echt uit als die van een lipgloss, maar daar moet je mee oppassen. Want als je het gaat gebruiken als een lipgloss, dan schrik je je kapot. Dit zegt de product omschrijving:

De So Susan Colour Hybrid Lip & Cheek Mouse zorgt voor een natuurlijke frisheid aan de lippen en wangen. Breng een kleine stip op het hoogtste punt van de wang en het midden van de lippen aan, en dan snel blenden.

 

artikel 3

 

Je hebt echt een klein beetje nodig en je hebt al gauw te veel, dus ga niet in de tube zitten knijpen, want dan heb je wel heel veel kleur. Het product heeft enorm veel pigment, voor je het weet heb je enorme roze wangen. Op je wang is het een beetje lastig om te blenden, maar uiteindelijk heb je wel een mooi resultaat dat echt goed blijft zitten. Op je lippen vind ik het een enorme mooie kleur, die ik zeker dagelijks zou dragen. Je hebt er een heel klein beetje voor nodig, dus het is ook nog zuinig in gebruik.

 

artikel 4

 

Hier zie je mijn lippen met de mooie kleur erop. Je kan het natuurlijk zo dik aanbrengen als je wilt, maar ik vind het wel mooi omdat het zo natuurlijk lijkt. Natuurlijk zie je wel dat er een kleur op je lippen zitten, maar omdat je het zo blend komt het natuurlijker over.

 

artikel 5

Hier zie je de kleur op mijn wangen en op mijn lippen. Zelf denk ik zeker dat ik dit product ga gebruiken, maar vooral voor de lippen. Voor mijn wangen vond ik het lastig om goed te blenden en voor ik het wist had ik wel hele roze wangen. Ik zou daarom toch eerder voor een powder blush gaan. Op mijn lippen vind ik het wel enorm mooi en ben ik zeker verliefd op de mooie donkerroze/ fuchsia kleur!

Kortom: Ik ben zeer tevreden over dit product, als lipproduct meer dan als blush. Maar door het blenden krijg je een mooie natuurlijke look, die zeker dagelijks draagbaar is. Ook vind ik het leuk dat dit merk (So Susan) zoveel aandacht besteed aan de verpakkingen! Alleen vind ik de prijs wel een beetje hoog, want voor deze kost €18,90.

 

Q: Wat vind jij van deze kleur?

Slotfoto Artikel 

Er zijn nog geen reacties. Wees de eerste!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Silvia Zaaijer

Blogger 💻| YouTube 📹| 27🎈| Vegan🌱 | Running 🏃🏼‍♀️| Fotografie 📷| Health 🍎|Yoga🙏🏻 | 💌info@maandagmorgenmodel.nl

Bloggers Keurmerk