Beauty | Review – Kost Velvet Mat Lipstick

08/09/2015, In: Beauty
0

Vandaag heb ik voor jullie een review van een product uit de Styletone box, namelijk de Kost – Velvet Mat Lipstick. De Styletone box is een box die ik maandelijks ontvang, voor maar €12,50. Hierin zitten allemaal leuke producten, altijd fullsize, waarmee je kennis kan maken. Voor meer info, klik hier!

artikel a

De Styletone box zegt:

Kost – Velvet Mat Lipstick
€4,90

Lipstick is een van de go-to producten wanneer het te warm is om oogschaduw en gezichtsproducten te dragen. Het tilt je look direct naar een hoger niveau en wanneer afgestemd op je zomerjurk is het een bewezen hit! Deze lichte matte schoonheid zal je geweldig staan!

Deze lipstick kwam uit de box van juli, vandaar de nog steeds zomerachtige tekst. Maar ik vind lipstick zeker niet alleen perfect voor in de zomer. Lipstick is voor mij inmiddels onmisbaar, ik draag het bijna dagelijks!

artikel b

artikel d

Mijn eerste indruk was heel erg positief. De huls ziet er mooi uit en ook voor erg luxe. Het had zo een high-end product kunnen zijn, alleen door de prijs is dat niet zo. De lipstick kost €4,90, dus het is echt een budget product. De kleur vond ik meteen ook erg mooi, en wat ik persoonlijk het leukst vond, is dat ik deze kleur zelf nog niet had. Het is een kleur die ik meestal zou laten liggen omdat ik bang zou zijn dat het me niet staat. Ik ga meestal toch voor een veilige kleur of een bekende kleur. Deze kleur vind ik wel erg mooi, voor de zomer, maar ook zeker voor de herfst. En waar ik helemaal enthousiast van werd, is dat het een matte lipstick is!

artikel c
Op deze foto kan je perfect de kleur zien, en volgens mij is deze kleur helemaal perfect als je een getinte huid hebt. Helaas is dat in mijn geval een beetje jammer, omdat ik amper tot niet verkleur, maar ondanks dat kan ik de kleur ook zeker hebben.

artikel f

artikel g

Hierboven kan je zien hoe de kleur mij staat. Ik vind het erg leuk staan en zou het zo elke dag dragen. Het is een kleur die neigt na oranje, dat vind ik alleen lastig met het feit dat me tanden daar iets geler door lijken. Gelukkig valt het mee, maar het is daarmee wel een lastige kleur. Voor de rest vind ik hem helemaal geweldig, ook met de matte afwerking! Ik wil zeker meer matte lipstick is mijn stash. Deze lipstick zal zeker vaak gebruikt gaan worden, want ik vind het ook een perfecte kleur voor in de herfst!

Kortom: Ik ben zeer tevreden over de verpakking, die er luxe uitziet en ook zeer tevreden over de lipstick zelf. Het is een mooie kleur, die bij veel mensen zouden staan. Niet alleen perfect voor de zomer, maar ook voor de herfst. Het enige nadeel vind ik dat de lipstick een oranje ondertoon heeft en je tanden een iets gelige kleur kan geven.

 

Q: Wat is jouw favoriete lipstick?

Slotfoto Artikel

 

    • Martine
    • 09/09/2015
    Beantwoorden

    Wat een toffe kleur! Staat je goed 🙂
    Mijn favoriet (en daar heb ik zeker 6 variaties van) blijft een oudroze kleur. Momenteel de fabulous fluids van HEMA

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Silvia Zaaijer

Blogger 💻| YouTube 📹| 27🎈| Vegan🌱 | Running 🏃🏼‍♀️| Fotografie 📷| Health 🍎|Yoga🙏🏻 | 💌info@maandagmorgenmodel.nl

Bloggers Keurmerk