Beauty | Review: City Color Liquid Eye Liner

26/08/2015, In: Beauty
0

Vandaag heb ik een review van een vloeibare eyeliner, namelijk de Liquid Eye Liner van City Color. Die ik heb ontvangen uit de Styletone box.

IMG_8764

Dit zegt de Styletone box van het product:

Dit merk is zeker een van onze favoriete Britse budget merken. Met een kleine maar compleet range van producten is dit een must-know merk. Het zijn van een cruelty-free merk is een van hun belangrijkste prioriteiten, wat een van de vele redenen is waarom wij van ze houden. Deze vloeibare eyeliner maakt de mooiste wings. Hij is helemaal parabenen vrij, wat vrij uniek is voor een eyeliner. En de kleur is ook nog eens intens zwart met een matte afwerking, prachtig!

IMG_8768

Het eerst wat ik dacht, toen ik dit product uit de box haalde was ‘Help!’ Ik ben een beetje een kluns, en hoewel ik eyeliners enorm mooi vind probeer ik het toch een beetje te ontwijken. Ik krijg het namelijk altijd voor elkaar om er eerder uit te zien als een in elkaar geslagen panda, in plaats van een mooi gezette wing. Ik doe weleens een wing, maar dan liever met een potloodje, dat is voor mij gevoel toch iets makkelijker. Nu het in de Styletone box zat, kon ik het natuurlijk niet laten om dat uit te gaan proberen. Zeker omdat het een intens zwarte eyeliner is, met een matte afwerking. Zelf vind ik mat namelijk heel erg mooi, dus ik moet dit gaan proberen.

IMG_8770

Ik maakte het product open en zag een kwastje, zoals het er ook uit zou zien als het een nagellak zou zijn. Kan ik dit wel? Moet je hier niet een hele stevige hand voor hebben?
Maar alles viel 100 % mee! Doordat de dop enorm lang is, kan je het makkelijk vast houden en ‘sturen’ en ik heb in één keer (ja, je leest het goed!!) de wing kunnen zetten. Dit maakt natuurlijk meteen je hele dag! De ene kant is wel beter gelukt dan de andere, maar het zag er zeker goed uit! Hij blijft enorm goed zitten en droogt inderdaad mooi mat op, zo kan je ook goed zien of je eyeliner droog is. Handig als je nog met een wimperkruller aan de slag wilt.


IMG_8776

IMG_8779

Het eerste wat ik toen dacht, dit product is vast heel duur. Meestal als ik opslag verliefd wordt op een make-up product, zijn ze best prijzig. En dit is dan nog het grappigste van alles, de eyeliner kost maar €3! En is te bestellen op www.makeup.uk.com.

Kortom, ik ben enorm tevreden over dit product en het is veel makkelijk dan het lijkt. Als je het mooi vindt, raad ik je gewoon aan om het te proberen. Het lijkt meestal moeilijker dan het is. De eyeliner komt goed zijn belofte na, want het droogt mooi en mat op. Ook droogt de eyeliner snel, zodat niet meteen je hele oog onder de zwarte afdrukken zit. En een zwarte wing staat echt overal bij, het maakt je look echt mooi af! Dit is een product die bij mijn alledaagse producten komt te liggen en die zeker nog vaak gebruikt gaat worden.

Q: Heb jij weleens een liquid eyeliner gebruikt?

 Slotfoto Artikel

 

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Silvia Zaaijer

Blogger 💻| YouTube 📹| 27🎈| Vegan🌱 | Running 🏃🏼‍♀️| Fotografie 📷| Health 🍎|Yoga🙏🏻 | 💌info@maandagmorgenmodel.nl

Bloggers Keurmerk