Beauty | Mullein and Sparrow – Tinted lip balm.

06/10/2015, In: Beauty
0

Vandaag heb ik voor jullie weer een beauty review, namelijk een review van de Mullein and Sparrow  Tinted lip balm. Dit product heb ik mogen ontvangen uit de Styletone box. De Styletone box is een maandelijks abonnement, hierbij ontvang je dus elke maand een leuke box met leuke beautyproducten. Ik ben niet gesponsord door Styletone box, maar betaal elke maand €12,50.

IMG_9068

Dit is de Tinted lip balm, die ik heb ontvangen uit de Styletone box en dit is wat de Styletone box erover zegt:

De formule bestaat enkel uit natuurlijke goodness. Zonneboelolie, olijfolie, shea boter, cacaoboter en een paar druppels etherische oliën voor een frisse zesty geur. Mullein and Sparrow werd in 2012 opgericht door een herbaloog in Brooklyn en net als deze balsem worden al hun goodies liefdevol gemaakt in kleine batches om de beste kwaliteit te garanderen. Zij geloven dat schoonheid van binnen begint en al hun producten zijn 100% natuurlijk en op plantaardige basis.

 IMG_9071

Het is inderdaad een mooie kleine verpakking, die je makkelijk mee kan nemen. Je merk ook meteen dat er vele oliën in de balsem en dat de lipbalm mijn lippen echt voedt. Eigenlijk is het de perfecte lipbalm voor de herfst. Want in de herfst worden mijn lippen echt droger, waardoor ik ook velletjes krijg.

IMG_9073

IMG_9075

Het enige wat ik een nadeel vind is de kleur. Omdat de kleur in het potje zo donker is, had ik een beetje gehoopt dat die kleur ook op je lippen te zien zal zijn. Maar dat is helemaal niet het geval, wat ik best jammer vind. Ondanks dat de kleur een beetje tegenvalt, ben ik voor de rest erg tevreden.

IMG_9076

Kortom: Ik ben tevreden over de lipbalm, maar waar je wel op moet letten is dat er geen kleur op je lippen komt. Omdat ik die verwachting had, viel dat voor mijzelf een beetje tegen. De prijs is €10,00 wat ik ook best prijzig vind voor een lipbalm. Ik zal dit product zelf niet aanschaffen, maar ik ga hem zeker met plezier gebruiken. Voor de rest vind ik het een product die mijn lippen goed verzorgd en voorkomt velletjes. Een goede hydratatie is alles voor mooie lippen.

 

Q: Hoe verzorg jij je lippen tijdens de herfst?

Schermafbeelding 2015-09-22 om 20.20.42

Er zijn nog geen reacties. Wees de eerste!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Silvia Zaaijer

Blogger 💻| YouTube 📹| 27🎈| Vegan🌱 | Running 🏃🏼‍♀️| Fotografie 📷| Health 🍎|Yoga🙏🏻 | 💌info@maandagmorgenmodel.nl

Bloggers Keurmerk