Beauty | Lookx – Exclusieve Eyeliner

14/11/2015, In: Beauty
0

Vandaag heb ik voor jullie een review, ik hoor jullie het bijna al denken: ‘Op een zaterdag?’
Ja, het is even helemaal in de soep gelopen met de planning deze week, maar ik ben van plan om het helemaal weer op te pakken, zodat jullie weten waar jullie aan toe zijn op mijn site. Ook zullen er nieuwe ‘series’ komen, maar daar horen jullie snel genoeg meer van!

Eerst wil ik met jullie kijken naar de ‘Lookx – Exclusieve Eyeliner’, die ik heb ontvangen uit de Styletone box. Omdat ik de laatste tijd helemaal fan ben van eyeliners, vooral vloeibare, wilde ik toch weer even kijken wat ik zou vinden van een potloodje.

 

Lookx 1

 

Dit zegt de Styletone box:

€17,65

Deze matte long lasting eyeliner is zo gepigmenteerd dat je nooit meer een zwarte liner van een ander merk wilt gebruiken. Het is een handige twist up, en hoeft dus niet geslepen te worden. Maar wil je toch een scherp puntje zit er een kleine sharpener op de achterkant van het pencil.

Mijn eerste indruk, €17,65!! Voor een potloodje?! Ik vind hem erg prijzig, dus dan moet hij wel heel goed zijn. Het potloodje zit er goed uit, met een ‘rubber gedeelte’ waar je je vingers plaatst, zo heb je een goede grip en kan je het potloodje makkelijk gebruiken. Ook vind ik het prettig dat je het potlood op kan draaien en niet helemaal hoeft te slijpen. Wat ik ook een pluspunt vind is het slijpertje aan de achterkant, zodat je wel de punt scherp kan houden.

 

Lookx 2

Lookx 3

 

Het potlood ziet er dus heel goed uit, maar het belangrijkste is natuurlijk hoe het potloodje in gebruik is en of die dus echt long lasting is. Ik moet eerlijk bekennen dat ik een beetje bevooroordeeld ben, want meestal met een potlood krijg je toch niet zo goed resultaat dan met een vloeibare eyeliner. Ik heb de laatste tijd heel vaak een vloeibare eyeliner gebruikt en die is ‘zwarter’ en doordat die vloeibaar is heel makkelijk aan te brengen. Toch hoop ik een beetje dat dit potlood me net zo blij gaat maken als mijn vloeibare eyeliner, dan heb ik in ieder geval een back-up.

 

Lookx 5

 

Ik heb Lookx Exclusieve Eyeliner op twee manieren getest, ik heb hem dus echt als een eyeliner gedragen, op het ooglid, zoals je hierboven op de foto kan zien. Dit is natuurlijk best wel pittig voor een potlood, want je oogleden zijn over het algemeen best vettig. Dan heb je dus kans dat het potlood niet goed blijft zitten. Het aanbrengen vond ik erg lastig, omdat het potlood stroef was, vooral in vergelijking met een vloeibare eyeliner. Het duurde dan ook even voordat het fatsoenlijk op mijn oog zat. Op de foto zie je het oog wat het beste is gelukt, het andere oog vond ik de lijn niet erg mooi.  Dit is gewoon even wennen, dus dit is een voordeel van de twijfel. Alleen merkte ik al snel dat het potlood niet alleen op mijn ooglid zat, maar ook daarboven. Hij stempelt namelijk nogal, en ik ben dus de hele dag bezig geweest met het weghalen van mijn eyeliner boven mijn oog. Dit vind ik wel echt een afknapper en niet heel erg handig als je aan het werk bent.  Wat ik ook erg jammer vond, vooral omdat het long lasting stond, dat het snel vervaagd. Het ziet eruit of het heel droog wordt, waardoor je niet op alle plekken de eyeliner mooi hebt zitten. Dit is voor mij echt een no go! Deze eyeliner is dus niet geschikt om te gebruiken als ‘eyeliner op je ooglid’

 

Lookx 6

 

Omdat ik dit potlood wel goed wilde testen en het natuurlijk het voordeel van de twijfel wilde geven, heb ik het de volgende dag nog een keer getest. Dit keer testte ik de Eyeliner op mijn waterlijn, zoals je op de foto hierboven kan zien. Dit was makkelijker aan te brengen, omdat ze niet zo droog waren als mijn oogleden. Dat vond ik dan wel een pluspunt. Maar ik vind het heel gek dat ze beweren dat dit product long lasting is, want ook hier was mijn ‘eyeliner’ erg snel weg. Ik ben wel een beetje teleurgesteld.

Kortom: Ik heb deze eyeliner op verschillende manieren getest, maar ik vind het geen product die ik graag zou gebruiken. Ik wil dat mijn make-up goed zit en dat ik niet om de 5 minuten in de spiegel moet kijken om te zien of mijn eyeliner ergens anders is gaan zitten. Zeker als ik naar de prijs kijk. Ik vind dit veel, maar dan ook veel te duur, voor deze kwaliteit.
Helaas is het dus ook een beetje een negatieve review. Ik hoop dat mijn volgende review wat positiever is, want dat is veel leuker om over te schrijven.

 

Q: Wat is jouw favorieten Eyeliner?

Schermafbeelding 2015-09-22 om 20.20.42

Er zijn nog geen reacties. Wees de eerste!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Silvia Zaaijer

Blogger 💻| YouTube 📹| 27🎈| Vegan🌱 | Running 🏃🏼‍♀️| Fotografie 📷| Health 🍎|Yoga🙏🏻 | 💌info@maandagmorgenmodel.nl

Bloggers Keurmerk